Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hmm, tak to jsem rád, že jsem si toho všiml a našel jsem si podle výrobního čísla, které bylo uvedeno na tom subíku z Aukra. Jinak by mi přišel poštou a já bych se s ním mohl nechat tak akorát vyfotit
Já na nic nenadávám, ale nechtěl bych Smarta bez automatu, el.oken, klimatizace, vyhřívaných sedadel a zrcátek.Ty poslední dvě věci mi momentálně ve Smartu chybí tak zvažuju jestli je mám dodělat nebo rovnou pořídit jinej kus.
no...krom toho co si napsal by mi chybělo jen to el. stahování oken což sem si teda nevšiml, jinak asi nic. jako klima a vyhřívání sedaček je třeba pro mě osobně naprostá zbytečenost, každej to bere jinak.
Smart ForTwo 0.6T 40 Kw rv. 2000
Podle statistik je manželství jednoznačně hlavní příčinou všech rozvodů...
Klima ještě tak nevadí ale to vyhřívání sedaček mě fakt štve, ve druhým autě ho mám a to je pohoda, jezdím 2-3km a to to sotva začne foukat vlažnej vzduch a už zase parkuju takže ten výhřev by se hodil.
Mě by stačil i v tom základu. Vypadá dobře. Vyhřívané čelní sklo k tomu stejně nedávaj, ostatní věci jsou pro mě taky zbytečnost. I to stahování oken bych oželel, většinou ho jen pootevřu. Kolikrát mě vytáčí, že musím otočit klíčkem a zapínat zapalování , abych si kousek hnul s oknem.