smartia nemoc-liečba

Řešení problémů s motorem
aleš

Příspěvek od aleš »

[quote="michmartin"]pane " aleš " - já už jsem starší člověk , na mě musíte pomalu ...

Kontrolní otázka :

- předpokládám , že když jste se sem zaregistroval , tak jste tento pokus
zkoušel na svém Smartu ...
- Smart má 6 svíček - 3 svíčky nahoře a 3 svíčky jako by dole (zezádu)
- vyndal jste 3 svíčky horní a nalil do každého válce opatrně petrolej ( kolik cca do jednoho válce ) 0,5dcl , 1dcl ...
- nechal jste pár dní odstavené auto s vyndanýma svíčkama , poté jste se přesvědčil , jestlo to všechno proteklo přes kroužky do vany a oleje
- poté jste namontoval zpátky ty svíčky a normálně nastartoval a chvilku jste s autem jezdil - nebo jste hned sundal vzduchový filtr a začal aplikovat tu vodní lázeň ...
- ten petrolej smíchaný s olejem - se nemůže nic stát , že

- po dostatečné vodní lázni , jste vyměnil olej + filtr - nastartoval , zahřál motor na provozní teplotu - a byl jste mile překvapen - nebe a dudy ...

- aby jste se přesvědčil , co jste vlastně s motorem udělal - tak vám to nedalo a motor jste pochopitelně rozebral - a nevěřil jste vlastním očím - zase nebe a dudy ...

Za laskavost děkuji 8E[/quote]

dal som vonku vrchné sviečky, zrovnal ručne piesty, aby bolo pod hornou úvraou, prudko vstrekol striekačkou po 20ml petroleja /valec a druhý deň znova. Pred spätnou montážou sviečok som ich vypálil benzín lampou / boli zacákané olejom/ , pretočil naprázdno na sekundu motor , naskrutkoval teplé sviečky, štartol motor, nalial do motora profi čistič. Ten je v podstate tiež petrolej+rôzne zmáčadlá. Čo profi čistič motora obsahuje je v Karte bezpečnosných údajov. /Internet-google/ Profi čistidlo sa aplikuje 15 min pri bežiacom motore, za ten čas môžeme strieka do airboxu vodnú clonu./Samozrejme filter z airboxu dáme preč/. Auto pri nasávaní vlhkého vzduchu zníži otáčky , ale maká ďalej a z výfuku sa vyvalí para ako z rušňa a s ňou karbón zhruba zrnitosti kuchynskej soli. Vapku si dajte tak, aby ste počuli chod motora, aby ste to s tou vodou neprešvihli a auto chcípne. Dá sa naspä naštartova, ale baterke to dá zabra. Po 15 minútach je procedúra skončená, najprv vypneme vapku a čakáme, kým sa z výfuku prestane vali para. To môže by minúty3-4.
Vymeníme olej a pridáme mazadlo na upchávky. Čo sa týka petroleja, ktorý stečie do motora- profi čistidlo je v podstate tiež petrolej, takže pohoda. Treba si da záleža na dôkladnom vypustení oleja "kontaminovaného" petrolejom. Ja som obetoval litrík nového oleja, horúci som ho nalial do motora a odsal znova./Nechcelo sa mi dáva dole vaňu/. Pre istotu som skontroloval vrchné sviečky vyskrutkovaním. Spodné som skontroloval nepriamo tak, že vrchné fajky som vybral a postupne prikladal, či motor nezmení zvuk. /Ak by spodná sviečka nepredýchala útok pertolejom a vodou, tak vy sa valec rozbehol od vrchnej sviečky/.
Demontáž hlavy motora ma ani nenapadlo spravi. Kvôli čomu? Princíp dekarbonizácie parou je starý ako Európa.
Odpovědět