Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jasně, tam jsem bydlela až do dvaceti, do Sokolova jsem se vdala. Škoda, že jsme se nedomluvily, mohla jsi se stavit na kafíčko, aspoň by jsme se seznámily osobně. A za Nejdkem kde?
V Rudné to znám. Moje babička s dědou bydleli ve Vysoké Peci. Musíš jezdit okolo, je to druhý barák vpravo (pod skálou) od křižovatky na Nové Hamry a Vysokou pec. V tom lese znám snad každý kámen. Ta větší skála byla bráchy a menší moje, to byly šiškový války, že si to dnešní děti ani nedovedou představit.
Alena píše:V Rudné to znám. Moje babička s dědou bydleli ve Vysoké Peci. Musíš jezdit okolo, je to druhý barák vpravo (pod skálou) od křižovatky na Nové Hamry a Vysokou pec. V tom lese znám snad každý kámen. Ta větší skála byla bráchy a menší moje, to byly šiškový války, že si to dnešní děti ani nedovedou představit.
Znám to tam jezdím okolo jak , jsi psala. Já jezdím až nahoru za Rudnou u hřbitova doprava dolů do údolíčka.Je tam krásně a mám to tam moc ráda v podstatě jsme tam prožili dětství. I moje děti když byly malé.I teď se tam rádi vrací.Akorát jsme byli ty neoblíbení pražáci-lufáci,ale i to se časem spravilo.Chalupu už máme jako třetí generace takže jsme už celkem s tím místem spjatí.
Alena píše: Aby jsme nakonec nezjistily, že se už dávno známe. Tam někde mají chalupu i Krejčíkovi. Chodili jsme tam krmit daňky do obory s babičkou.
Chalupu Krejčíkovi tam mají stále a daněk prý byl pod nimi u dnešních Deverů.Já si ho osobně nepamatuji,ale máma říkala že tam byl-je to nad ústavem.A kdyby si pokračovala po té cestě dál do kopců tak se dostaneš po louce přes kopec k našemu baráku. Taky jsme se chodili koupat do Kañky.
do zrazu sme to nestihli, tak aspon teraz davam foto
Smart Cabrio pure, 0,6 narodil sa 2001, kupeny 2006, momentalne 88000 km, cierno-oranzova
Smart Coupe passion, 0,6, 2001, strieborna, predany - Kosice ale do dobrych ruk
Smart Cabrio pulse, 0,6, 2001, cierno-modra, predany oproti na kopec