Opravna v Brně a okolí

Řešení problémů s motorem
Odpovědět
Dawe
Smart ACE

Příspěvek od Dawe »

xlukas.cz píše:
Andrea Bokůvková píše:no ja doufam, ze bude dlouho slouzit, jinac ho zhodim z prvniho mostu kterej najdu.jo a ten dement co nam ho prodal,tak zaplatil 10 tisic, aspon neco.
tak to ho vyslo dost levne. ostatne vas to taky nestalo moc. jsou tu jini experti s dvojnasobkem :wink:

a toho prodejce to vyslo taky hodne levne. hlavne ze jezdite. doufam, ze se uvidime v zell am see :-)
Hele ty experte :twisted: ja nemel delany jenom motor, ale i rozvody, turbo, spojku, gufera, loziska atd. Delal sem si to pro sebe takze sem na nicem nesetril a delal to poradne. Pak to stalo kapanek vic. :D

Jen me mrzi ze mi zustal motor, ale auto bohuzel ne. :cry:
For Two Pasion 07 (Mimi) 1.11.2008 najeto 1750 km
xlukas.cz
Smart ACE

Příspěvek od xlukas.cz »

Dawe píše:
xlukas.cz píše:
Andrea Bokůvková píše:no ja doufam, ze bude dlouho slouzit, jinac ho zhodim z prvniho mostu kterej najdu.jo a ten dement co nam ho prodal,tak zaplatil 10 tisic, aspon neco.
tak to ho vyslo dost levne. ostatne vas to taky nestalo moc. jsou tu jini experti s dvojnasobkem :wink:

a toho prodejce to vyslo taky hodne levne. hlavne ze jezdite. doufam, ze se uvidime v zell am see :-)
Hele ty experte :twisted: ja nemel delany jenom motor, ale i rozvody, turbo, spojku, gufera, loziska atd. Delal sem si to pro sebe takze sem na nicem nesetril a delal to poradne. Pak to stalo kapanek vic. :D

ja sem si sam pro sebe myslel na nestastnici moni.
ostatne holka se nam zamilovala, tak uz na forum jaksi kasle, co :roll:
SMART MC01 0,8 CDI Pure
2001, 30kw -> 42kw chip tuning, ALU SPINLINE 15" chrom, 175/55 + 195/50, 4pistkove brzdice wilwood, vrtane kotouce Zimmermann, sportovní podvozek, Vmax 161 km/h GPS, tažné zařízení
(* 1.12.2006 64770 km, 1.12.2007 109510 km 1.12.2008 158230 km, 1.12.2009 200000 km, 1.12.2010 238764 km, 1.12.2011 273910km, 1.12.2012 314844 km)
http://www.smart-club.cz/test/viewtopic ... &start=279
:lol: :arrow: SCHVÁLENO !!! Obrázek
Obrázek Obrázek
Andrea Bokůvková

Příspěvek od Andrea Bokůvková »

no moc to neni ale malo taky ne.aspon ze dal tech deset tisich, vylezl na nas taky s nejakejma paragrafama,tak sme radi za neco.Opravovali to v male autodilne u nas ve Slapanicich u Brna, opravovali smarta poprve,tak dobry.a dily si objednavali sami tak nevim od kud.hlavni ze uz broucek jede, svisti jak ma,je to balada.tady po brne jich moc nejezdi,tak kazdej civi,prohlizi.je to krasavec.
Dawe
Smart ACE

Příspěvek od Dawe »

xlukas.cz píše:
Dawe píše:
xlukas.cz píše:

ja sem si sam pro sebe myslel na nestastnici moni.
ostatne holka se nam zamilovala, tak uz na forum jaksi kasle, co :roll:
Nj moni uz na nas nejak s..e :evil: , ale znas to lasce neporucis. Snad ji to tentokrat vyjde. :lol:

Nechci at to vyzni spatne, ale rikam:
Ne ze bych ji to pral, ale jednou ji budeme zase dobri, tak si na nas vzpomene. :lol:
For Two Pasion 07 (Mimi) 1.11.2008 najeto 1750 km
Andrea Bokůvková

chtela jsem se zeptat jestli nevite, asi ale jo co.Co znamena kdyz sa na palubovce objevi tri vodorovne čáry??Mi to vcerá udělalo několikrat během deseti minut.Díky za odpověď.
Druzeta
Site Admin

Příspěvek od Druzeta »

Přesně to znamená:porucha v systému řazení.
Andrea Bokůvková

takze co stim, to je elektronicka porucha,tak staci zajet na diagnostiku??
Druzeta
Site Admin

Příspěvek od Druzeta »

Co s tím to nevím,tohle je vysvětlivka z manuálu,mě to teda asi nikdy neudělalo.Zkus spíš napsat samostatnej dotaz do rubriky servis,tady si toho nemusí nikdo všimnout,a třeba odepíše někdo kdo to řešil.Otázka taky je kdy to dělá jestli když normálně jedeš,nebo když stojíš na místě.Může to být třeba normální při určité situaci,jako když odemkneš auto a nezačneš startovat,tak se po určité době aktivuje immobilizér,na palubovce svítí X a dokud nezmáčkneš klíček tak nejde startovat.
David0600
Smart ACE

Příspěvek od David0600 »

imobilizér má symbol klíčku
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
STAS1
Smart ACE

Příspěvek od STAS1 »

David0600 píše:imobilizér má symbol klíčku
U prvních typů (do r. 03) se místo klíče v místě čísla rychl. stupně
objeví X :wink:

Stává se to hlavně, když zastavíš motor, nevytáhneš klíč a otevřeš dveře.
Pak je nutné buď zamknout a odemknout, nebo při vypnutém zapal. a zasunutém klíčí ve spín. skř. zmáčknout tlačítko zamykání na klíči (platí pro starý jednotlačítkový klíč). Pípne to a pak už lze při zařazeném neutralu a sešlápnuté brzdě bez problémů nastartovat :idea:
Smart For Two 0,6 benzin r.v.2000 - bohužel po smrti :?
Andrea Bokůvková

dík, ale ja nemyslim, X,ale tri vodorovny carky nad sebou.
Barbora
Smart ACE

Příspěvek od Barbora »

STAS1 píše:

Ne ne klíček. :lol: Já mám 2001 a tam je symbol klíček.
To vim, protože mi dálku sežral papoušek. A nechal mi tam jen čudlík na zamikáni auta což je i čudlík na odblokování imobilizeru. :lol: :lol: :lol:
Barbora
Smart ACE

Příspěvek od Barbora »

Andrea Bokůvková píše:dík, ale ja nemyslim, X,ale tri vodorovny carky nad sebou.
NOPROSTĚ EROR!!!!
Druzeta
Site Admin

Příspěvek od Druzeta »

Barbora píše:
STAS1 píše:

Ne ne klíček. :lol: Já mám 2001 a tam je symbol klíček.
To vim, protože mi dálku sežral papoušek. A nechal mi tam jen čudlík na zamikáni auta což je i čudlík na odblokování imobilizeru. :lol: :lol: :lol:
Já tam mám na 100%:X,žádný klíček se mě nerozsvítí. :lol:
David0600
Smart ACE

Příspěvek od David0600 »

buďte v klidu u nových už se to neblokuje vůbec :lol:
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
Odpovědět