Co si k vánocům přejeme a co dostaneme.

Kecy které nejsou k věci
Gibon
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gibon »

DYK77 píše:Co to je ? To je přenosný HDD?
Prdlačky. To je nějaká knížka. Asi vkladní :lol:
Milí, mladí příchozí. Jsem to nejlepší co Vás na tomto fóru čeká.
Zuziiik

Příspěvek od Zuziiik »

To mi je celkom jedno, nech si to ahá akoko¾vek dlho chce. A navyše to máš len prvý krát, potom už len konfiguruješ...teda ja budem :wink: A potom, keď niekoho namotám aby mi ho kúpil a zálohujem dokumenty a svojich 70 giga filmov, čo tu teraz mám, tak si možno trúfnem aj nainštalova Service Pack 1 na "milovanú" Vistu :evil:
Panter

Příspěvek od Panter »

Zuziiik píše:To mi je celkom jedno, nech si to ahá akoko¾vek dlho chce. A navyše to máš len prvý krát, potom už len konfiguruješ...teda ja budem :wink: A potom, keď niekoho namotám aby mi ho kúpil a zálohujem dokumenty a svojich 70 giga filmov, čo tu teraz mám, tak si možno trúfnem aj nainštalova Service Pack 1 na "milovanú" Vistu :evil:
Zuzi, ty to vidis z zenskyho hlediska, chtela jsi prenosnej HDD a navic je cerveny :wink: :P

Neco jako eSata(nebo jak se to rika) nentodom? :lol:
Zuziiik

Příspěvek od Zuziiik »

Panter píše:
Zuziiik píše:To mi je celkom jedno, nech si to ahá akoko¾vek dlho chce. A navyše to máš len prvý krát, potom už len konfiguruješ...teda ja budem :wink: A potom, keď niekoho namotám aby mi ho kúpil a zálohujem dokumenty a svojich 70 giga filmov, čo tu teraz mám, tak si možno trúfnem aj nainštalova Service Pack 1 na "milovanú" Vistu :evil:
Zuzi, ty to vidis z zenskyho hlediska, chtela jsi prenosnej HDD a navic je cerveny :wink: :P

Neco jako eSata(nebo jak se to rika) nentodom? :lol:
Cože? Ženské hladisko? :lol: Oukej, oprostím sa od expesívnych poznámok a vysvetlím ti prečo práve tento disk (naozaj nie preto, že je červený!!!). Tak za prvé, kapacita ktorú ja potrebujem sa zatial nepočíta v terabytoch (len tak pre zaujímavos sa pozri od akej ve¾kosti externých diskov sa ponúka eSata), asi aj preto nepotrebujem rozhranie s prenosovou rýchlosou 3 Gb za sekundu (načo?). Za druhé, USB je univerzálne rozhranie, pripojíš sa sním kdeko¾vek, to je presne to čo potrebujem (navyše na mojom noase eSata konektor naozaj nemám). Za tretie, potrebujem len úložisko dát, nepotrebujem s nimi na disku ďalej pracova! Ak by to tak nebolo, potom by možno malo pre mňa význam eSata alebo to druhé, nespomeniem si ako sa to volá, od Applu. Jeej, no a skoro by som zabudla na totálnu nevýhodu extérneho napájania, ako už spomínal Lukáš.

Takže moje hladisko možno je "ženské", ale predovšetkým je praktické a realistické (vychádza presne z toho čo potrebujem), nie megalomanské ako "mužské" hladisko, vo väčšine prípadov.

Stačí taká argumentácia? :wink: Mimochodom somnou sa do rečí o počítačoch moc neoplatí púša...3 roky s programátorom zanechali hlboké následky na mojich počítačových znalostiach :roll: :wink:
Gibon
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gibon »

*1* :lol:
Milí, mladí příchozí. Jsem to nejlepší co Vás na tomto fóru čeká.
Panter

Příspěvek od Panter »

Zuzanka, diewcatko :D , upokoj sa, nikto ti nehovoril, ze si ta tupa blondie od vedla, ktora zbada ten HDD a musi jej mat :P
Ja mluvil jen o alternativach, nerozumim hluboce problematice eSata, mam zvykem ze co potrebuji koupit atd. si dukladne nastuduji... takze pokud sis ten HDD vyhlidla, splni ti to co od nej cekas - blahozelam :P
Zuziiik

Příspěvek od Zuziiik »

Panter píše:Zuzanka, diewcatko :D , upokoj sa, nikto ti nehovoril, ze si ta tupa blondie od vedla, ktora zbada ten HDD a musi jej mat :P
Ja mluvil jen o alternativach, nerozumim hluboce problematice eSata, mam zvykem ze co potrebuji koupit atd. si dukladne nastuduji... takze pokud sis ten HDD vyhlidla, splni ti to co od nej cekas - blahozelam :P
Postupujem podobným spôsobom. Ďakujem...ale ešte stále som nevyriešila základný problém, že kto mi ho teda kúpi, keď som si ho tak poctivo vyhliadla, hehe :lol: :wink: :roll:
Panter

Příspěvek od Panter »

Zuziiik píše:
Panter píše:Zuzanka, diewcatko :D , upokoj sa, nikto ti nehovoril, ze si ta tupa blondie od vedla, ktora zbada ten HDD a musi jej mat :P
Postupujem podobným spôsobom. Ďakujem...ale ešte stále som nevyriešila základný problém, že kto mi ho teda kúpi, keď som si ho tak poctivo vyhliadla, hehe :lol: :wink: :roll:
kup mi ten sportovni volant a ja ti koupim HDD :wink:
Odpovědět