Prdlačky. To je nějaká knížka. Asi vkladníDYK77 píše:Co to je ? To je přenosný HDD?
Co si k vánocům přejeme a co dostaneme.
-
Zuziiik
To mi je celkom jedno, nech si to ahá akoko¾vek dlho chce. A navyše to máš len prvý krát, potom už len konfiguruješ...teda ja budem
A potom, keď niekoho namotám aby mi ho kúpil a zálohujem dokumenty a svojich 70 giga filmov, čo tu teraz mám, tak si možno trúfnem aj nainštalova Service Pack 1 na "milovanú" Vistu 
-
Panter
Zuzi, ty to vidis z zenskyho hlediska, chtela jsi prenosnej HDD a navic je cervenyZuziiik píše:To mi je celkom jedno, nech si to ahá akoko¾vek dlho chce. A navyše to máš len prvý krát, potom už len konfiguruješ...teda ja budemA potom, keď niekoho namotám aby mi ho kúpil a zálohujem dokumenty a svojich 70 giga filmov, čo tu teraz mám, tak si možno trúfnem aj nainštalova Service Pack 1 na "milovanú" Vistu
Neco jako eSata(nebo jak se to rika) nentodom?
-
Zuziiik
Cože? Ženské hladisko?Panter píše:Zuzi, ty to vidis z zenskyho hlediska, chtela jsi prenosnej HDD a navic je cervenyZuziiik píše:To mi je celkom jedno, nech si to ahá akoko¾vek dlho chce. A navyše to máš len prvý krát, potom už len konfiguruješ...teda ja budemA potom, keď niekoho namotám aby mi ho kúpil a zálohujem dokumenty a svojich 70 giga filmov, čo tu teraz mám, tak si možno trúfnem aj nainštalova Service Pack 1 na "milovanú" Vistu
![]()
![]()
Neco jako eSata(nebo jak se to rika) nentodom?
Takže moje hladisko možno je "ženské", ale predovšetkým je praktické a realistické (vychádza presne z toho čo potrebujem), nie megalomanské ako "mužské" hladisko, vo väčšine prípadov.
Stačí taká argumentácia?
-
Panter
Zuzanka, diewcatko
, upokoj sa, nikto ti nehovoril, ze si ta tupa blondie od vedla, ktora zbada ten HDD a musi jej mat
Ja mluvil jen o alternativach, nerozumim hluboce problematice eSata, mam zvykem ze co potrebuji koupit atd. si dukladne nastuduji... takze pokud sis ten HDD vyhlidla, splni ti to co od nej cekas - blahozelam
Ja mluvil jen o alternativach, nerozumim hluboce problematice eSata, mam zvykem ze co potrebuji koupit atd. si dukladne nastuduji... takze pokud sis ten HDD vyhlidla, splni ti to co od nej cekas - blahozelam
-
Zuziiik
Postupujem podobným spôsobom. Ďakujem...ale ešte stále som nevyriešila základný problém, že kto mi ho teda kúpi, keď som si ho tak poctivo vyhliadla, hehePanter píše:Zuzanka, diewcatko, upokoj sa, nikto ti nehovoril, ze si ta tupa blondie od vedla, ktora zbada ten HDD a musi jej mat
![]()
-
Panter
kup mi ten sportovni volant a ja ti koupim HDDZuziiik píše:Postupujem podobným spôsobom. Ďakujem...ale ešte stále som nevyriešila základný problém, že kto mi ho teda kúpi, keď som si ho tak poctivo vyhliadla, hehePanter píše:Zuzanka, diewcatko, upokoj sa, nikto ti nehovoril, ze si ta tupa blondie od vedla, ktora zbada ten HDD a musi jej mat
![]()
Ja mluvil jen o alternativach, nerozumim hluboce problematice eSata, mam zvykem ze co potrebuji koupit atd. si dukladne nastuduji... takze pokud sis ten HDD vyhlidla, splni ti to co od nej cekas - blahozelam![]()
![]()