Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
To je zajímavé že se ty smarty tak líbí hlavně děvčatům ,moje snacha lítá s mým prckem víc než já,nemůže se ho nabažit,přijede se Stilem zaparkuje a hop už sedí ve Smartíkovi s pusou od ucha k uchu a jenom si libuje jak se s ním fajn jezdí ,ono se jí to taky líbí proto že nemusí k benzince protože dědeček má pořád plnou tak je to vlastně taky smartačka
FOR TWO 800CDI SPORTLINE WEBASTO
FOR TWO COUPE BLACK
Toyota RAV 4
To je zajímavé že když jedu smartem já tak se za mnou taky všichni ohlížejí tak to bude asi v něčem jiném,nebo že by tím že ještě neviděli dědu mráze v létě a ještě ve smartu
FOR TWO 800CDI SPORTLINE WEBASTO
FOR TWO COUPE BLACK
Toyota RAV 4
Oldřich Šálek píše:To je zajímavé že když jedu smartem já tak se za mnou taky všichni ohlížejí tak to bude asi v něčem jiném,nebo že by tím že ještě neviděli dědu mráze v létě a ještě ve smartu
Já se taky poslušně hlásím ke Smaračkám
Teda nevím jak lidi koukaj na dědu mráze, ale na mě taky koukaj buďto proto že se řítím po dálnici a snažím se dohonit Hummera (moje oblíbená činnost ) a nebo proto že sedím u spolujezdce v krátký sukni a jak je roadster nízkej, tak tam moc nezakryju