Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Prosím poraďte, když prší, tak se mi auto vevnitř kompletně zamlží a vidim prd. Ventilátor na plný kule nepomáhá Jedine otevřít okýnko, to ale mi je pak zima a prší na mě... Klimačku jsem ještě nezkoušela..
pokud do auta nastoupíš mokrá, tak je to normální že se zamlží okna u každýho auta, ale každý to vyfouká jinak rychle, pokud ti to nechce smartík ofouknout, zkus rukou jak to fouká, jestli nemáš někde pod palubkou spadnutý ty trubky přes který fouká vzduch, jako že to nejde tam kam má, stejný problém jsem měl u opla a pk jsem zjistil že je vypadlá ta trubka co přiváděla vzduch k oknu
L.Victorie píše:Prosím poraďte, když prší, tak se mi auto vevnitř kompletně zamlží a vidim prd. Ventilátor na plný kule nepomáhá Jedine otevřít okýnko, to ale mi je pak zima a prší na mě... Klimačku jsem ještě nezkoušela..
L.Victorie píše:Prosím poraďte, když prší, tak se mi auto vevnitř kompletně zamlží a vidim prd. Ventilátor na plný kule nepomáhá Jedine otevřít okýnko, to ale mi je pak zima a prší na mě... Klimačku jsem ještě nezkoušela..
Pokud máš klimošku pust jí ona vlhkost odebere (zkušenost z jiných aut)