Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tak jsem dnes koupil v prodejně KIK tašky které pěkně pasují do smartíka a stály 239kč. kus co říkáte nejsou nejhorší ne? vlezou v pohodě s patřičnou vůlí na naše cestování nebo nákupy stačí Olda
Naposledy upravil(a) Oldrich Salek dne ned 11 říj 2009, 22:47, celkem upraveno 1 x.
FOR TWO 800CDI SPORTLINE WEBASTO
FOR TWO COUPE BLACK
Toyota RAV 4
To si piš že vyrazíme hned na Slovensko už se těším,vám s Dykem samozřejmě odpouštíme ,ale zbytek helekoukova zklamali jsou to žabaři ale my to zvládnem i bez nich my držíme basu mějte se Olda
FOR TWO COUPE BLACK
Toyota RAV 4
DYK77 píše:Já už je v Kiku očumuju delší dobu, ale nikdy nevím míry kufru.
Pěkný
To musíš DYKU udělat jako já,couvnul jsem k obchodu ke dveřím popadl dvě kabely,měli je vystavené uvnitř s krabicema jako plné, skusil do kufru zaplatil a hotovo žádné měření metrem,to zkresluje takhle to vidíš v praxi a máš jistotu ne ,ale musíš tam být autem né pěšky, čau OLDA
FOR TWO COUPE BLACK
Toyota RAV 4