Od kdy mate SMARTa?

Kecy které nejsou k věci
Odpovědět
MILAEV

Příspěvek od MILAEV »

skoro po roce tvořím přiznání,že máme Smartíka jako autíčko pro radost a na výlety.Koupili jsme si ho 12.4.2008.MCC Smart 0.6/45kW pulse najeto měl 58tis. Teď má asi o 400km víc. O--O
MCC Smart 0.6/45kW
xlukas.cz
Smart ACE

Příspěvek od xlukas.cz »

za rok 400 km :shock: :shock: nechybi ti tam jedna nula :?:
SMART MC01 0,8 CDI Pure
2001, 30kw -> 42kw chip tuning, ALU SPINLINE 15" chrom, 175/55 + 195/50, 4pistkove brzdice wilwood, vrtane kotouce Zimmermann, sportovní podvozek, Vmax 161 km/h GPS, tažné zařízení
(* 1.12.2006 64770 km, 1.12.2007 109510 km 1.12.2008 158230 km, 1.12.2009 200000 km, 1.12.2010 238764 km, 1.12.2011 273910km, 1.12.2012 314844 km)
http://www.smart-club.cz/test/viewtopic ... &start=279
:lol: :arrow: SCHVÁLENO !!! Obrázek
Obrázek Obrázek
kimby

Příspěvek od kimby »

Luky...jsou jako my :D
Mám co mám a jsem za to ráda
kimby

Příspěvek od kimby »

MILAEV píše:skoro po roce tvořím přiznání,že máme Smartíka jako autíčko pro radost a na výlety.Koupili jsme si ho 12.4.2008.MCC Smart 0.6/45kW pulse najeto měl 58tis. Teď má asi o 400km víc. O--O
a klidně jste se mohli přiznat dříve :-)
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

Tak 400 KM je fakt málo, ale každý není polykač km že :)
Jezděte víc, když to nebudete využívat, tak to pro tu věc také není úplně dobře.
Obrázek Obrázek
Smart Roadster 45KW [2004]
MILAEV

Příspěvek od MILAEV »

Vždy jsem napsal, že je to pro radost a ta nula tam fakt nechybí.Na polikání kilometrů mám Peugeot Partner 1.8i . Na couračky po městě,do práce,na ryby a hlavně na ježdění v zimě zůstalo doma ještě Cinquecento 0.9i.Co se týká Smartů, tak je sleduju už od jejich vzniku.Uplně mne učarovali když jsem je viděl v Německu poprvé v r1998.To když se objevil za naším truckem a z ničeho nic vystřelilo toto minivozíko vpřed jak nějaké porsche kterých tam v tu dobu bylo už na mraky.Tak to byl asi ten okamžik kdy jsem se o ně začal zajímat. O--O
MCC Smart 0.6/45kW
Markéta Muzikářová

Příspěvek od Markéta Muzikářová »

MILAEV píše:Vždy jsem napsal, že je to pro radost a ta nula tam fakt nechybí.Na polikání kilometrů mám Peugeot Partner 1.8i . Na couračky po městě,do práce,na ryby a hlavně na ježdění v zimě zůstalo doma ještě Cinquecento 0.9i.Co se týká Smartů, tak je sleduju už od jejich vzniku.Uplně mne učarovali když jsem je viděl v Německu poprvé v r1998.To když se objevil za naším truckem a z ničeho nic vystřelilo toto minivozíko vpřed jak nějaké porsche kterých tam v tu dobu bylo už na mraky.Tak to byl asi ten okamžik kdy jsem se o ně začal zajímat. O--O
Vozítko je to bombastický, to víme všichni, navíc je dobře,že je lehké. Protože když jsem v pátek zapadla na příjezdové cestě, doslova jsem ho musela dokopat a došouchat do garáže. A protože žádný jiný poklad, komě babety a kola v garáži nestojí, nemůžu miláčka v zimě holt šetřit. Teda s těma kilákama, to mám i já od října nalítáno,víc a to jezdím kousek do práce, do školky a na nákup :D papá a a vám dobře slouží
houska
Smart ACE

Příspěvek od houska »

babeta neni špatná na zimu
houska mi už neříká pane
MILAEV

Příspěvek od MILAEV »

Markéta Muzikářová píše:
MILAEV píše:Vždy jsem napsal, že je to pro radost a ta nula tam fakt nechybí.Na polikání kilometrů mám Peugeot Partner 1.8i . Na couračky po městě,do práce,na ryby a hlavně na ježdění v zimě zůstalo doma ještě Cinquecento 0.9i.Co se týká Smartů, tak je sleduju už od jejich vzniku.Uplně mne učarovali když jsem je viděl v Německu poprvé v r1998.To když se objevil za naším truckem a z ničeho nic vystřelilo toto minivozíko vpřed jak nějaké porsche kterých tam v tu dobu bylo už na mraky.Tak to byl asi ten okamžik kdy jsem se o ně začal zajímat. O--O
Vozítko je to bombastický, to víme všichni, navíc je dobře,že je lehké. Protože když jsem v pátek zapadla na příjezdové cestě, doslova jsem ho musela dokopat a došouchat do garáže. A protože žádný jiný poklad, komě babety a kola v garáži nestojí, nemůžu miláčka v zimě holt šetřit. Teda s těma kilákama, to mám i já od října nalítáno,víc a to jezdím kousek do práce, do školky a na nákup :D papá a a vám dobře slouží

Dík, dlouho jsem vybíral,vypadá po roce zkoumání ok.
MCC Smart 0.6/45kW
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

houska píše:babeta neni špatná na zimu
Když špatně chytá, tak se člověk parádně zahřeje :lol:
Obrázek Obrázek
Smart Roadster 45KW [2004]
Oldrich Salek
Kontaktovat uživatele:

od kdy mate smarta

Příspěvek od Oldrich Salek »

Tak to tady pročítám a nevím jestli se mam vubec ozývat,ale risknu to .Já mám smartíka od listopadu 2008,koupil jsem si ho vyloženě pro zábavu a jsem do něj zamilovaný ,miluji minivozítka.Asi před 30 lety jsem si pořídil na tu dobu super žabu Fiat 500 ,totálně v dezolátním stavu a udělal jsem z něj autíčko za kterým se každý otočil.Měl jsem v něm vlastnoručně přestavěný motor 650 ,který s váhou vozu 520kg dělal divy a v zatáčkách neměl konkurenci.Já na něm na tu dobu měl i dokonce al kola což byla bomba.Potom s ním muj syn odjezdil své začátky a pub.období ,až nám ho jeden blb rozbil a ja ho prodal,dodnes toho lituji.Tak ted´má :P m na hraní smarta 800cdi passion 2003 62000km a dokonce je vněm i nezávislé topení Webasto na dálkáč.Miláček stojí samozřejmě v teplé garáži se čtyřkolkama a chopperem a moje Astra g stojí venku pod přístřeškem,tak ho miluji.Tak vás všechny zdravím a starejte se o ty miláčky dobře ,doufám že se někde na srazu potkáme Olda
FOR TWO 800CDI SPORTLINE WEBASTO
FOR TWO COUPE BLACK
Toyota RAV 4
kimby

Příspěvek od kimby »

přeji mnoho najetých km bez starostí a s radostí :-) Sraz bude brzy, tak určitě budeme rádi, když se přijedete prckem pochlubit *1*
Markéta Muzikářová

DYK77 píše:
Moje Mánička je spolehlivá, to jen Markétka někdy zapomene na benzínek a pak se zahřeje, to jo :D
Markéta Muzikářová

Trošku to klouže,ale když nasadím řetězy...... :lol:
houska
Smart ACE

Příspěvek od houska »

DYK77 píše:

a ještě ušetří za benzín
houska mi už neříká pane