SÁZKA
- Blanka0600
- Smart ACE
no o tom to právě je, já bych to dopředu nikdy vědět nechtěla, to nejhezčí na tom je to překvapení, když řeknou, tak maminko, je to .....xlukas.cz píše:prece neni dulezite vedet to na 100%. to je jako kdyby dopredu vedela o vsech vanocnich darcich.
nebo kupovat si kinder vajicko a vedet predem co v nem bude taky nema to spravne kouzlo
ale už půl roku dopředu vědět, co to bude?
Dnešek bude krásnější než včerejšek
><><><><><><><><><><><><><
Smart ForFour 453, 66 kW, r. 2015
><><><><><><><><><><><><><
Smart ForFour 453, 66 kW, r. 2015
- Jirka P
- Smart ACE
Aha, takže pejsek a kočička,
To mi připomnělo: mamí, proč jsem černej?
Drž hubu, taky jsi mohl štěkat, to byl večírek...
To mi připomnělo: mamí, proč jsem černej?
Drž hubu, taky jsi mohl štěkat, to byl večírek...
Naposledy upravil(a) Jirka P dne pát 13 lis 2009, 18:29, celkem upraveno 1 x.
Vaše problémy hravě vyřeší naše - vodíková bomba!
my jsme po pohlaví neprahli (jako že to musíme vědět), i jsem doktorce říkala, že to vědět nechceme, jen že si myslím, že je to...a ona se začala smát, že mám ten vnitřní pocit perfektníBlanka0600 píše:no o tom to právě je, já bych to dopředu nikdy vědět nechtěla, to nejhezčí na tom je to překvapení, když řeknou, tak maminko, je to .....xlukas.cz píše:prece neni dulezite vedet to na 100%. to je jako kdyby dopredu vedela o vsech vanocnich darcich.
nebo kupovat si kinder vajicko a vedet predem co v nem bude taky nema to spravne kouzlo
ale už půl roku dopředu vědět, co to bude?
no a navíc to bylo krásně vidět, takže nelituji toho, že to vím, pro něco je to dobré, od výbavičky po jiné věci, na druhou stranu, kdyby se prcek schovával, tak si hlavu trhat nebudu (na rozdíl od některých mamin) a bylo by překvápko
Mám co mám a jsem za to ráda