Fotky Smart 2007
- Olii05
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
Mlhovky jen vadaj? good, ale necht?l bych je tam, je to moc n?zko kv?li ?p?n? i kv?li prasknut? z nacouv?n? od n?razn?k? n?kter?ch "hovad silnic".
Konceckonc? po?izovac? cena n?razn?k? t?m p?dem roste v?c ne? d??v.
Co se mi l?b? tak ta klika, a v??ko od n?dr?e, kter? nev?d?m...
Konceckonc? po?izovac? cena n?razn?k? t?m p?dem roste v?c ne? d??v.
Co se mi l?b? tak ta klika, a v??ko od n?dr?e, kter? nev?d?m...
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` ¤*smart forever*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` ¤*smart forever*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
-
Garrulus
FORTWO 2007 na vlastn? o
Nazdar smart?ci, te? jsem se vr?til ze sttutgartu to ?e tam jezd? smarti na ka?d?m rohu nen? vyj?mkou, ale povedlo se mi vyfotit i si z bl?zka prohl?dnout nov? fortwo ze za??tku se mi moc nel?bilo ale postupem ?asu je hez?? a hez??, ale na vlastn? o?i je ?pln? ??asn?. p?r foto na
www.david0600.blog.cz (Galerie For2 2007 na vlastn? o?i)
www.david0600.blog.cz (Galerie For2 2007 na vlastn? o?i)
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
-
Garrulus
To ur?it? ka?d? m? n?co star? je kulat? nov? sice taky ale m? ostr? hrany ale na ?ivo je to ?pln? jin? ne? z obr?zku.To ?e je del?? nen? ani poznat
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
jeliko? jsem tam nebyl smartem tak to nem??u posoudit ale nemyslim si ?e je tam tak velk? rozd?l p?ece jenom co je 20CM. i podle fotek je vid?t ?e narostl v?c dop?edu bezpe?nost je bezpe?nost
- DYK77
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
Kdy? nebudu br?t v potaz p?edn? sv?tla, ?ekl bych, ?e nejv?t?? rozd?l je vid?t p?i pohledu zezadu. Ur?it? se na to d? rychle zvyknout.
V?t?? d?lka vozu o 20cm je v podstat? 10 vzadu a 10 vp?edu, tak?e to a? tak zn?t nebude a vzhledem k tomu, ?e by m?l b?t Smart?k i ?ir??, tak se to opticky hodn? ztrat
V?t?? d?lka vozu o 20cm je v podstat? 10 vzadu a 10 vp?edu, tak?e to a? tak zn?t nebude a vzhledem k tomu, ?e by m?l b?t Smart?k i ?ir??, tak se to opticky hodn? ztrat
?ekl bych, ?e fortwo se stalo, i za tu kratkou dobu n?co jako brouk, mini klasikou a prost? original je original...proto taky ta prodej a ostatn? se n?jak ne a ne chytit...pro m? je smart krasnej prav? tou velikost?...ta u? je sta?ena na minimum, tak?e je tam docela t??k? n?co m?nit...tenhle smart si u? podle m? hraje na n?co co nen?:-(