Motor u Smarta od Mitsubishi?
pokud to budeš nechat někde polepovat tak a ti to rovnou sundaj a máš klid
Polepky už jsme odstranili dali jsme autíčko do prodejny do tepla tam to šlo skoro samo a teď nám je líto ho dát ven do zimy.
Chtěla jsem vložit foto jenže mi to nějak nejde s počítačem nejsem moc kámoška.[/img]
- DYK77
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
Pokud toho nemáš moc na vložení tak mi je pošli, já je sem vystavím, ale naučit se to stejně musíš Zvládl to již každý
- Jirka P
- Smart ACE
Hááá hááá hááá to jsi mě rozesmál! Ten fén se dá aplikovat, ale s rozumem, půlka auta je plastová. A to že na Smartu něco nedrží, to je taky nesmysl. Záleží na typu folii a hlavně na tom co maj za lepidlo (taky spousta druhů). Pokud jde o potištěné folie, co se s nima dělaj polepy na auta a nedělal to nějakej dřevák z co nejlevnějších a auto ještě předtím očistil lihem, tak věř že držej kurevsky dobře! Takhle jsme sundavali folii z ex Kofoly, fén na nic protože se ta folie akorát natahovala a jinak se trhala na kousky 5 x 5 mm. Na odstranění je ideal venkovní teplota okolo 20 °C.DYK77 píše:Polepy se dají sundat jen za tepla. Takže fén a pomalu nahřívat a tahat opatrně dolu. Venku bych to teď vůbec nedělal. Na Smartíkovi polepy moc dobře nedrží, takže by to mohlo jít dolu i na sluníčku.
Z jara plánuju odstranit lva, tak můžeš přijet a předvést se
Lepidlo se dá v pohodě odstranit technickým benzinem.
Do prodejny ? Jako, ze ted mate Smarta v samošce jo ? Hustyyyy.Blanka píše:Moc díky za rady jsem ráda že toto forum existuje,protože různých otázek z mé strany bude dost.Díky i za mého Smartíka.
Polepky už jsme odstranili dali jsme autíčko do prodejny do tepla tam to šlo skoro samo a teď nám je líto ho dát ven do zimy.
Chtěla jsem vložit foto jenže mi to nějak nejde s počítačem nejsem moc kámoška.[/img]
Beulingo Multispace 2.0HDi 2005 - Polabský offroad
Re: Motor u Smarta od Mitsubishi?
Rozvody řetěz - bez údržby. Nejsem zastáncem Japonské automobilové školy, ale do smarta 1,3 jsem šel (pro ženu) z důvodu statistické spolehlivosti - tyhle japonský motory chtějí fakt jen běžnou údržbu (filtry, olej, svíčky).