Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
V Trutnov? maj? taky "radar" sice na silnici kde v?ichni jezd? jak hov..a ale funguje to tak, ?e ti tabulka uk??e kolik jsi jel a pod n? je n?j?k? oran?ov? sv?t?lko, kter? kdy? jede? v?c ne? 50 tak na t? vy?le z?blesk. Mno ale pochybuju, ?e to zrovna fot?
houska píše:V kter?ch mistech a z jak?ho sm?ru je ten radar v te obci co bydli??Nevi? v ktere hodiny tam nejvic m????Jezd?m tam 2 krat denn? a zatim jsem tam nic nevid?l.D?k.
jak jsem psal ten radar je p?enosn? a m??? tam kde to uzn? obecn? policie za vhodn? pro kter? se vztahuje jesenice,osnice,vestec,doln? jir?any,zdim??ice je to jen na nich. co se t??e t? tabulky na kocand? co ti ukazuje kolik jede? pouze zaznamen?v? p?e?iny do statistiky ale pokutka nic
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
xlukas.cz píše:tak rychlost na dalnici me vubec netrapi
jednak je tak ucpana, ze neni sance projet usek rychlejs nez prumerne 130 a pak smart ma omezovac.
mimo to jezdim po dalnici 90-100 a v klidu se dostanu jak dom, tak zpatky do prahy. jedu o pul hodiny del.
zrovna ted v nedeli me predjel smart se stribrnyma blatnikama a zaparkoval u nove avanti.
Tak to je jasn? ?e s tima na?ema fofrn?kama n?s to netr?p?.Bylo to sp?? pro Dyka nebo pro ty co maj? je?t? jin? auta nebo kdy? je omezen? rychlosti.
houska píše:Tak to jsem si odfouk.Jezdim tam 60-70.Myslel jsem jestli nevi? odkud kam s tim radarem mi?? jestli jsi je n?kdy vid?l na Kocand?.
jo kdy? chytaj na kocand? stoj? p?ed t?m st?nkem jak tam prod?vaj? zeleninu(to parkovi?t? pod hospodou) a hned na tom parkovi?ti to vyb?raj? sm?r kdy? jede? od d?lnice do jesenice. te? u? tam tak m?s?c nest?li ale kdy? m??? tak nem?? ?anci zbrzdit
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
houska píše:Tak to jsem si odfouk.Jezdim tam 60-70.Myslel jsem jestli nevi? odkud kam s tim radarem mi?? jestli jsi je n?kdy vid?l na Kocand?.
jo kdy? chytaj na kocand? stoj? p?ed t?m st?nkem jak tam prod?vaj? zeleninu(to parkovi?t? pod hospodou) a hned na tom parkovi?ti to vyb?raj? sm?r kdy? jede? od d?lnice do jesenice. te? u? tam tak m?s?c nest?li ale kdy? m??? tak nem?? ?anci zbrzdit
D?k.Dnes st?li 4 vocas?ci v Osnici na bus zast?vce sm?r D1 honili se za na?e prachy a hovno d?lali.
to d?laj? denn? jenom m?n? m?sta se divim ?e v tom vichru nejsou zalezl? v kanclu