Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
houska píše:V t? p?ilb? jsem jel a? k Maco?e.A na disko jsem si j? taky nasazoval ale a? po tom becheru co poslal David jen?e to tys u? nevn?mal proto?e si byl d?vno zdr?tovanej a pak jsem je?t? stra?il recep?n?.
n?hodou recep?n? byla r?da, ?e tam nen? sama
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
houska píše:?ik?? babi?ka jo?Tak to nest?h?m u? nic...
to u? jsi tam nebyl
Tommy píše:Jsem tady novy sice jsem polovicni smartak protoze mam smarta trochu nedodelanyho zda se ze vyjel z linky drive nez ty normalni mam totiz Crossblade.Jinak me muzete videt jezdit po Ostrave a na Ostravici.
coze? ze polovicni, tak to az si tu precte skupinka vip, tak budou mit snad stejny nazor jako ja. ten tvuj crossblade je takova libuvka mezi smartama. doufam, ze s tim prijedes na srazy. jake mas vyrobni cislo?
Tommy píše:Auuuuuuu dnes jsem chytl prvni mouchu ve 120!Koupim si asi prilbu