Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Abychom nezůstali zakonzervováni, připojili jsme se k Facebooku, kde nás najdete
TADY!
Po několika letech se k životu vrátila fotogalerie - www.smart-club.cz/galerie/
Můžete tam mrknout na fotky z dávné historie smartování v CZ!
Vážení zájemci o REGISTRACI, upozorňujeme Vás, že z důvodu opakujících se útoků ruského robota
jsme byli nuceni zablokovat registraci s emailovými adresami s příponou COM (včetně gmail.com)
Pokud se chcete registrovat s takovou mailovou adresou, zašlete zprávu na adresu "postmaster@smart-club.cz"!
Při psaní příspěvků, prosím, nepoužívejte citace, pokud reagujete na poslední napsaný příspěvek!
Než založíte nové téma, hledejte, nebo svůj příspěvek napište do již existujícího tématu, které je Vašemu problému nejpodobnější.
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
To, že ti to dřelo je proto, že jsi tam dal zadní a máš blbý to ET, co ti psal Kuher, jinak máš pravdu , že na těch původních 135 to ujíždí do strany , když trochu "řízneš " zatáčku, ty gumy se podvalují do strany .
Ono by to šlo, dát zadní na předek, teoreticky, ale dřely by o lemy, pokud by se točily. Také by pěkně "nahazovaly" auto bordelem, pač by čuměly ven. Já je mám tak 1 cm od okraje lemů a zadní 195 čumí ven, nedej bože, jezdit nějakým marastem. Jinak opravdu sedí auto jako motokára. Ten Druzeta měl pravdu.
Já jsem daL na auto zástěrky, a mám pokoj,Jinak když dáš ty zadní kola dopředu, tak vylezou ven o 45 mm oproti těm 135, tak se nedivím, že to někde dře.
samotný disk leze max o 1.5cm , z tou 175/50 to leze trochu vic protoze guma presahuje pres disk . ted budu dalsi sadu nazouvat na ten sirsi/zadni disk 145/65 a dam to na predek tak by se pneumatika mohla schovat pod blatnik , porad to bude lip sedet nez na uzkym disku protoze predek bude sirsi diky ET , bude to lip vypadat a celkem i predpisove rozmery
kuher píše: Ono by to šlo, dát zadní na předek, teoreticky, ale dřely by o lemy, pokud by se točily. Také by pěkně "nahazovaly" auto bordelem, pač by čuměly ven. Já je mám tak 1 cm od okraje lemů a zadní 195 čumí ven, nedej bože, jezdit nějakým marastem. Jinak opravdu sedí auto jako motokára. Ten Druzeta měl pravdu.
mel jsem vzadu 185/55 a byly zalezly pod blatnikama , aby lezly ven musely by byt jine disky s ET vice do minusu nebo sirsi nez original 5.5 . co se tyce prednich tak ty o lemy nedrely 175 ani 185 jen se soupaly pri rejdu o predni vnitrni cast blatniku