Ale no tak, nebuďte tak zaujatí

Smarta jsem koupil ženě na vánoce (dozvěděla se až na vlastní oči při procházce po štědrovečerní večeři) a nějak k tomu řekl něco o nové značce. Sliby plním, tak jsem značku na přání do rezervace dal. V názvu není machrování s názvem jsem boss, boreček, king, jednička, svoje jméno (nebo ženy), firma atd. ale jednoduše pouze slovo SMART

beru to jako povedenou propagaci tohoto super městského vozítka i když uznávám, za dost peněz (ale to je každého věc). Trošku se to tady zvrtlo v názoru, že pokud někdo bude mít značku na přání je automaticky primitiv a já nevím co všechno, což nepokládám za zrovna vytříbený názor na kolegu z klubu. Pokud bych měl uvést příklad mimo mě (resp. moji ženu), která s tím bude jezdit, tak jsem seděl na odboru dopravy s fandou vozidel Tatra, který vypadal jak "postarší strejda z hospůdky od vedle". Přišel s požadavkem "moc bych chtěl na svoji starou tatrovku 613 TATRA", úřednice stejně jako na mě, že to nejde kvůli názvu automobilu a seřazení. S posmutnělým výrazem to upravil na "TAT RA613" a fakt jsem mu celou dobu fandil, ať mu to schválí! Ke konci to vypadalo, že mu to asi odklepnou (nevím jak dopadl), ale v životě by mě nenapadlo, nazvat ho idiotem, nebo primitivem...
Jinak děkuji DYK77 za přivítání

, registroval jsem se na začátku jako dvacátý v pořadí, takže mě málo kdo pamatuje. Objevil jsem se po několika letech a věděl kam se vrátit, jen mě trochu zamrzelo... viz výše.