Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mate problemy , nevim jestli sem jediny, ale i ten automaticky rezim je snadno citelny. Nevim jestli jste nekdy nekoho se smartem prohnali, ale i tak je v manualnim modu zapotrebi pocitat s malou prodlevou. Ta prodleva je soucast smartu a patri k nemu. Pokud to nezvladate tak tak neovladate auto. A pokud neovladate auto zkuste treba tohle http://www.autoskola-praha.cz/
Jenže prodleva manuálu a automatu je nebe a dudy! A navíc u manálu trvá vždy stejně (cca. 0,5s) a dá se s tím automaticky počítat, člověk to má už zažitý. Jenže automat to dá někdy za 0,5 a někdy za 2s!
A smart fan of the Smart club without a Smart car anymore. That's fun. And that's smart.
čitelný je, ale jsou situace kdy je to na hraně. Se smartem denně prohánim několik řidičů zrovna dneska frajírka v C4 myslíš že pražský smártáci neumí jezdit?
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
sem snad zas tak az moc nerek , je rikam ze vim kolik mam mista pred sebou i za sebou a kdyz se chci nekam cpat tak to mam zmapovane a pocitan s tim. Ostatne kdyz do te radicky drbnu smerem dolu tak podradi a vyradi manual. Ono problem se vetsinou nachazi mezi sedackou a volantem. Ale na druhou stranu 1000 lidi 1000 chuti, tak at si kazdy jezdi jak se mu dobre ne:
v poho, ale denně jezdím zácpě nezáleží jestli vidíš že se tam vejdeš když ti ten druhej přidá. Ostatně kdyby se stím dalo počítat jak píšeš máš pořád auto celé
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
Jen rikam ze se s tim da pocitat a prizpusobit uplne v klidu. Auto bych mel cele, kdyby do me nevjela z boku a netrefila me na pravy zadek. Ostatne stacilo by, aby se dotycna podivala kam jede. Nedivala se na jinou zenskou a neukazovala ji fakace.
No já jezdim s andiným vozítkem věčinou na automat, jenom na rovině dyš jedu rychlejš jak 80 tam šoupnu šesku, páč automat jí tam dává aš dyš motor kvičí jak pocvinče... Ale na to překopání sem se ptal proto, že aš budu schánět pro sebe taxem si všim že je spousta smartů na prodej bez automatu. A někerý sou pěkný, tak bych si to překopal a čudlik šoup klidně někam jinam (nemusí bejt nutně na páce). De voto esli tam k tomu vede nějakej drát nebo je místo na nějaký svorkovnici na něj atd. atd.
Defynytyvně bez Smartu.
Toyota 4runner 1. Gen
a 2 malý ségry Toyoty RAV4 1. a 2. Gen
Dawe píše:Jen rikam ze se s tim da pocitat a prizpusobit uplne v klidu.
vim že to nebyla tvoje vina, počítat se dá jen s manuálem