Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
xlukas.cz píše:to sme v 91 lepili na favorita
koupis to v kazde mototechne. prodava se to v metrazi.
Co to píšeš za "blbosti" to si ještě tahal dřevěnýho kačera (bez urážky) a nevěděl si ani co to mototechna je... tak je jdi koupit do každý mototechny!! Vždy vidíš,že je to přímo pro smarta F4 pasujou jak ulitý a jsou hezky tvarovaný.
jinak no comment
prosimte, co se teho chytas. ja sem reagoval na marktetu, aby vedela, kam si ty listy muze zajit koupit. na fortwo staci, aby si zmerila delku dveri a vzala na jakekoliv jine auto.
navic ... marketa uz ma na aute zasterky za prednima kolama a neresi, jestli jsou na smarta nebo ne, takze jakekoliv bocni listy ji tam budou sluset taky at jsou na favorita nebo na ferari.
SMART MC01 0,8 CDI Pure 2001, 30kw -> 42kw chip tuning, ALU SPINLINE 15" chrom, 175/55 + 195/50, 4pistkove brzdice wilwood, vrtane kotouce Zimmermann, sportovní podvozek, Vmax 161 km/h GPS, tažné zařízení
(* 1.12.2006 64770 km, 1.12.2007 109510 km 1.12.2008 158230 km, 1.12.2009 200000 km, 1.12.2010 238764 km, 1.12.2011 273910km, 1.12.2012 314844 km) http://www.smart-club.cz/test/viewtopic ... &start=279SCHVÁLENO !!!
xlukas.cz píše:
prosimte, co se teho chytas. ja sem reagoval na marktetu, aby vedela, kam si ty listy muze zajit koupit. na fortwo staci, aby si zmerila delku dveri a vzala na jakekoliv jine auto.
navic ... marketa uz ma na aute zasterky za prednima kolama a neresi, jestli jsou na smarta nebo ne, takze jakekoliv bocni listy ji tam budou sluset taky at jsou na favorita nebo na ferari.
No právě, jenže bych nechtěla černé, na černém autě v laku by černé matné nevypadaly pěkně. Jsem zase náročná, ale to nevadí. Zkusím se zeptat v autodílech, ale metráž nechci.
Mně se to na F4 moc líbí a navíc je to funkční. Ale je to věc názoru
Mě na tom F4 připadají lišty přirozeně. Jsou to dotykové lišty, takže jakékoliv lakování do barvy vozu, je pak o ničem. Taky si nemyslím, že to nahradí metráž, protože ty konce jsou ukončené tak, aby se gumy zadních a předních dveří při jejich současném otevření netřely o sebe a samotné to ukončení by bylo obtížné vyřezat nožem, nebo nějak vybrousit.
Apropo nevim jak někdo může kritizovat typizované lišty, když si sám umí dát na auto bodovky do stropních podhledů místo mlhovek
xlukas.cz píše:je to i ve stribrne, to by ti ladilo k mrizkam a masce.
přesně na to jsme myslela, že mi to bude ladit k mřížkám a k masce, dokonce už to mám i vymyšlené. Ale chtěli jsme dělat malinký polep,takže musím mrknout, jakto bude vypadat. Díky za tipy
Jsem se tu nechtěl vystavovat, ale když ono to pak vypadalo, že z toho nemám radost, tak bych tady rád ještě ukázal další dva dárečky co jsem našel pod sosnou. Jsou to ručně malovaná trika z Chráněné dílny. V reálu moc pěkná práce. Paní říkala, že jí ten obrázek velmi bavilo malovat, kvůli netradiční předloze
Něco ještě mám, ale to až příště