Fotky vasich milacku

Náhradní díly, servisy, kontakty ...
Odpovědět
Barbora
Smart ACE

Příspěvek od Barbora »

A ja jsem zjistila vic :lol: teda doufam :roll:

Adresa: Tyršova 869,Ústí nad labem a penem ředitelem je pan Míček

Mám to dobre??? :?:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
David0600
Smart ACE

Příspěvek od David0600 »

pane řidiči to neumíte parkovat mezi pruhy?
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
dyno

Příspěvek od dyno »

To se v ústí prej nemusí :wink:
Born stupid ? Try again...
xlukas.cz
Smart ACE

Příspěvek od xlukas.cz »

David0600 píše:pane řidiči to neumíte parkovat mezi pruhy?
konecne

tipuju, ze to je ochrana proti odreni od dveri druheho auta. a ze dyk parkovava na takovem miste, kde napadne zaparkovat malokoho = nejvzdalenejsi misto od vchodu do prodejny
stejne si myslim, ze zenska s offroadem by si tam troufla vjet :-)))
SMART MC01 0,8 CDI Pure
2001, 30kw -> 42kw chip tuning, ALU SPINLINE 15" chrom, 175/55 + 195/50, 4pistkove brzdice wilwood, vrtane kotouce Zimmermann, sportovní podvozek, Vmax 161 km/h GPS, tažné zařízení
(* 1.12.2006 64770 km, 1.12.2007 109510 km 1.12.2008 158230 km, 1.12.2009 200000 km, 1.12.2010 238764 km, 1.12.2011 273910km, 1.12.2012 314844 km)
http://www.smart-club.cz/test/viewtopic ... &start=279
:lol: :arrow: SCHVÁLENO !!! Obrázek
Obrázek Obrázek
kimby

Příspěvek od kimby »

Barbora píše:A ja jsem zjistila vic :lol: teda doufam :roll:

Adresa: Tyršova 869,Ústí nad labem a penem ředitelem je pan Míček

Mám to dobre??? :?:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
to není Ústí :D Ale Chomutov :wink:
Mám co mám a jsem za to ráda
kimby

Příspěvek od kimby »

xlukas.cz píše:
David0600 píše:pane řidiči to neumíte parkovat mezi pruhy?
konecne

tipuju, ze to je ochrana proti odreni od dveri druheho auta. a ze dyk parkovava na takovem miste, kde napadne zaparkovat malokoho = nejvzdalenejsi misto od vchodu do prodejny
stejne si myslim, ze zenska s offroadem by si tam troufla vjet :-)))
Ano vždy a všude se snažíme parkovat dále od lidí, dále od těch blbců, co by nejraději najeli autem až do prodejny, jen aby nemuseli udělat 2 kroky navíc a úmyslně přes dva pruhy...toto je ještě slušnější stání přes čáry, tam totiž opravdu už nikdo parkovat nechce, takže ani nehrozí ženská s autem...dnes jsme si to pojistili lépe :-)
Mám co mám a jsem za to ráda
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

Je to v Chomutově :P
Je tam Globus ( Dyno má bod :-) ) a Baumarkt a mezi nimi parkoviště. Nejvzdálenější místo je tedy uprostřed. Prostřední ulička je sice hned u vjezdu, ale je tam zábrana, jak je vidět na fotce, takže se to musí celý objet. Ideální místo, vůbec nikdo tam neparkuje, je to tam hodně na očích a na víc ta poslední kobka je jen pro dvě auta, takže to dávám úmyslně na střed, aby se vedle mě nepostavil nějakej Gibon :lol: Ono kdyby si tam někdo zajel, tak se mi stejně budou špatně otevírat dveře :idea: Vadit to nikomu nemusí, protože kolem je dalších 100 míst, takže pohodička :)
Obrázek Obrázek
Smart Roadster 45KW [2004]
Zupan87

Fotky vasich milacku

Příspěvek od Zupan87 »

Muhaaa :-D mě o tom něco povidejte.. teďka zrovna u nas za barakem kreslili na parkovaci ploše pruhy kvuli blbcum ktery si ty pruhy neuměji domyslet a parkujou si jak chtěji...
Jenže když to někdo kreslil tak absolutrně nepřemejšlel a nakreslil ty pruhy tak daleko od sebe že se mezi ně klasickej osobak normalně skoro nevejde..
Ale fakt docela mastek :-D copak ja si tam vjedu v pohodě s tim prckem.. oteviram dveře max 40 čisel ale vejdu se tam..;-) To takova matinka s 5,5 metrovym kolosem co ma a nemluvě o šiřce..ta se tam nevejde i se zavřenyma dveřmama...
Sou to pitomci no... tak doufam že se mi na tom nějakej mamlas vyrytou čarou nepodepiše.. :( :-D
kamošovi takhle objeli autem blatnik na meganovi a moc z toho nadšenej teda nebyl..
Tyhle lidi neuměji pořadně parkovat s kolem ..natož když se se*ou mezi naše auta.. a nejhorši sou takovy ty stary babky a dědkove u nas kterym to trva 20 minut než se mezi někoho vsunou a stejnak nezaprakujou tak jak by měli..
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

kimby píše:...dále od těch blbců, co by nejraději najeli autem až do prodejny
Já bych to až tak nespecifikoval. A si jedou až mezi regály, když nikomu neškodí, ale jestli mě něco může vytočit, je zacouvaný auto s kufrem vzadu, a pak přijde jelito co se rve mezi auta s košíkem, aby se do toho kufru dostalo. Nakonec opře koš ještě o vedlejší auto, protože musí dát ještě nějaký žrádlo na sedačky. Jestli jsem někdy utrpěl nějaké šrámy, tak od vidláků před supermarketem , proto ta opatření.
Obrázek Obrázek
houska
Smart ACE

Příspěvek od houska »

gibonééééééééééé
houska mi už neříká pane
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Re: Fotky vasich milacku

Příspěvek od DYK77 »

Zupan87 píše:nejhorši sou takovy ty stary babky a dědkove u nas kterym to trva 20 minut než se mezi někoho vsunou a stejnak nezaprakujou tak jak by měli..
TO mi něco povídej. U nás v baráku bydlí dědek. To že na něj zazvoníš a nepřijde ti otevřít, to je věc stáří. Prostě kdybys s ním chtěl mluvit, zazvoníš u něj a půjdeš si dát domů ještě kafe, než dědula doleze ke dveřím.
Tuhle jsem ho potkal v baráku u schránek. Samozřejmě jsem mu podržel dveře, protože Brano by ho sejmulo. Dojdu domu a koukám na něj, jak se sune o těch dvou holích. Došel až k Felicii, tak si říkám, asi ho někdo někam veze. Jo hov*o. Ani nevím jak to udělal, ale nasoukal se za volant. To už mi bylo divný. Po dalších pár minutách nastartoval a začal couvat z řady. Samozřejmě otočit se nemůže, tak vycouval do ulice na mazáka, dy včera taky nic nejelo! Pak stylem ručkující opice, nakormidloval Felinu a byl v prd*li. Po té asi 7mi minutové operaci jsem tam dalších 7 minut ještě stál a nechtěl uvěřit vlastní očím, jak je někdo vůči sobě nesoudný.
Tuhle zase jedna bába, taky pod oknama, přijela 120cou a jak stály auta za sebou a mezi nima jeden flek, tak to strhla a do jednoho to zezadu navařila. Tak koukám jestli ujede, nebo co a vona nastartovala, dala za jedna a znovu to do něj nahulila. Jak jí to zase chcíplo, chtěla nastartovat, ale ještě nevyřadila, a šleh ho potřetí. Ty krááávo, to už jsem byl na prášky. Bábá vylezla a začala volat starýmu, že neví jak odjet. Pak už se sešli lidi a začalo se to řešit. My jsme s Kimby akorát šli hned na to ven, tak jsem si neodpustil poznámku, že to co předvedla , je naprosto neuvěřitelný.
Dneska zase jeden dědek s Fávem, od pohledu chodící neschopenka k řízení motorového vozidla, to tady našil do krásnýho Jaguára. Prostě nedal přednost a pak se z toho málem zhroutil.
A pak mi řekni jak mám bejt v klidu :evil:
Obrázek Obrázek
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

houska píše:gibonééééééééééé
Nežaluj :lol:
Obrázek Obrázek
Dawe
Smart ACE

Příspěvek od Dawe »

bud parkuji na konci a nebo si dam za okno desetikacku a jedu rovnou do tesca kosik jako kosik :lol:
For Two Pasion 07 (Mimi) 1.11.2008 najeto 1750 km
Gibon
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gibon »

Aaaaa, už je to tu zase. Už po 32. :lol:
Milí, mladí příchozí. Jsem to nejlepší co Vás na tomto fóru čeká.
teri
Smart ACE

Příspěvek od teri »

Dawe píše:dam za okno desetikacku a jedu rovnou do tesca kosik jako kosik :lol:
:-)))
skoro nikdy neříkej NIKDY.. ;)
Odpovědět