Adresa: Tyršova 869,Ústí nad labem a penem ředitelem je pan Míček
Mám to dobre???
Abychom nezůstali zakonzervováni, připojili jsme se k Facebooku, kde nás najdete TADY!
konecneDavid0600 píše:pane řidiči to neumíte parkovat mezi pruhy?

Ano vždy a všude se snažíme parkovat dále od lidí, dále od těch blbců, co by nejraději najeli autem až do prodejny, jen aby nemuseli udělat 2 kroky navíc a úmyslně přes dva pruhy...toto je ještě slušnější stání přes čáry, tam totiž opravdu už nikdo parkovat nechce, takže ani nehrozí ženská s autem...dnes jsme si to pojistili lépexlukas.cz píše:konecneDavid0600 píše:pane řidiči to neumíte parkovat mezi pruhy?
tipuju, ze to je ochrana proti odreni od dveri druheho auta. a ze dyk parkovava na takovem miste, kde napadne zaparkovat malokoho = nejvzdalenejsi misto od vchodu do prodejny
stejne si myslim, ze zenska s offroadem by si tam troufla vjet
Já bych to až tak nespecifikoval. A si jedou až mezi regály, když nikomu neškodí, ale jestli mě něco může vytočit, je zacouvaný auto s kufrem vzadu, a pak přijde jelito co se rve mezi auta s košíkem, aby se do toho kufru dostalo. Nakonec opře koš ještě o vedlejší auto, protože musí dát ještě nějaký žrádlo na sedačky. Jestli jsem někdy utrpěl nějaké šrámy, tak od vidláků před supermarketem , proto ta opatření.kimby píše:...dále od těch blbců, co by nejraději najeli autem až do prodejny
TO mi něco povídej. U nás v baráku bydlí dědek. To že na něj zazvoníš a nepřijde ti otevřít, to je věc stáří. Prostě kdybys s ním chtěl mluvit, zazvoníš u něj a půjdeš si dát domů ještě kafe, než dědula doleze ke dveřím.Zupan87 píše:nejhorši sou takovy ty stary babky a dědkove u nas kterym to trva 20 minut než se mezi někoho vsunou a stejnak nezaprakujou tak jak by měli..