Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dneska na moste barikadniku F2 aquagreen+black tridion, ale nestihl jsem ho dojet. Tahle barva je uzasna. (sorry za interpunkci, ale tady to fakt nejde )
včera v hk byl viděn náš nový člen Ericccxxxsss nebo jak se jmenuje a jinak počmáranej smártík - nějaký zásobování ponožek + nějakej fajnovej černej roadster se skleněným kufrem a převozní SPZ... tak se nám to tady taky pěkně hemží v těch východních čechách
teri píše:zato Brno musím pokárat co to s váma lidi je?!?! buď na mě čuměj jak na blba, proč na ně jako blikám a zdravím a nebo raděj dělaj, že nevidí..
Jo taky už se mi to stalo-někteří nereagují na pozdrav??
Včera moje druhé já vidělo v Praze tm.modro-černého F4.
nevzdavej to to, pul roky mi nikdo nezamaval (ja jsem totiz o tom zdraveni si to tady precetl uz driv, ale nemel jsem cas se tu nejak vice prezentovat ) a behem tohoto dne hned dva smartaci. a poprve jsem vcera videl v praze smarta, v kterem sedelo vic jak jeden clovek )
DYK77 píše:Ještě loni tu v MO jezdil stříbrný Roadster a když neodpověděl ani na třetí pozdrav , tak jsem si řekl, že už ho .....
Některý lidi jsou divný
tak jsi ho ... a už nejezdí jj některý lidi jsou divný, když už sedám do takovýho auta jako je smart, tak se podle toho taky chovám že... když chci bejt vobyčejnej jouda a dělat "neviditelnýho" tak jedu přece fábií