Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
No vida další "bratr" a dobře parkuje
Je to letáček nebo bloček s pokutou...?
Je to letacik... parkuje v poriadku, stoji mimo zony s obmedzenym parkovanim, a stoji na kraji chodnika (kde obcas stavam aj ja ), ktory ma cca 5 metrov sirku, takze nechava (podla slovenskych zakonov) dostatocny priestor pre chodcov
No vida další "bratr" a dobře parkuje
Je to letáček nebo bloček s pokutou...?
Je to letacik... parkuje v poriadku, stoji mimo zony s obmedzenym parkovanim, a stoji na kraji chodnika (kde obcas stavam aj ja ), ktory ma cca 5 metrov sirku, takze nechava (podla slovenskych zakonov) dostatocny priestor pre chodcov
ufo píše: Ahoj, neděláš přímo v Rudný. Včera jsem jela na Zličín a parkovalo tam černý F2
V Rudne nedelam, jsem na Karline, jak me odhalila Barbora A mam F2C Ale pres Zlicin jezdim anekdy se stavuji v Metropoli, ale vcera to bohuzel nebylo...
ufo píše: Ahoj, neděláš přímo v Rudný. Včera jsem jela na Zličín a parkovalo tam černý F2
V Rudne nedelam, jsem na Karline, jak me odhalila Barbora A mam F2C Ale pres Zlicin jezdim anekdy se stavuji v Metropoli, ale vcera to bohuzel nebylo...