Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
stáhnou okýnka a předstírat poruchu na elektoinstalaci oken
a vyhoděj tě taky že vše nefuguje jak má. taky mě to za rok čeká
ale dostat je dolů to je síla musej se nahřívat horkovzduškou a po kouskách trhat
Spajky007 píše:stáhnou okýnka a předstírat poruchu na elektoinstalaci oken
ale dostat je dolů to je síla musej se nahřívat horkovzduškou a po kouskách trhat
To mě neděs.Já myslela že trhnu a bude to dole, když bude nejhůř.
:
Třeba kápnu na hodného pána a dá nám to i s nima.Tenhle byl taky protivnej protože bylo za 10 minut čtyři a on měl do čtyř a já na něm chtěla evidenčku.
aha takze take info mas z hospody? tak tym sa vselico vysvetluje
Smart Cabrio pure, 0,6 narodil sa 2001, kupeny 2006, momentalne 88000 km, cierno-oranzova
Smart Coupe passion, 0,6, 2001, strieborna, predany - Kosice ale do dobrych ruk
Smart Cabrio pulse, 0,6, 2001, cierno-modra, predany oproti na kopec
Spajky007 píše:stáhnou okýnka a předstírat poruchu na elektoinstalaci oken
To mě neděs.Já myslela že trhnu a bude to dole, když bude nejhůř.
:
Třeba kápnu na hodného pána a dá nám to i s nima.Tenhle byl taky protivnej protože bylo za 10 minut čtyři a on měl do čtyř a já na něm chtěla evidenčku.
trhneš a nic věr mi už jsem je sundaval jenom to lepidlo co tam zbyde umejt ředidlem okna cca 1-2h
Majkl píše:ty predni jsou super, dneska jsem namontoval zadni od smart-dily.cz a taky jsem je chtel dat na predek ale tam nejdou tak hledam alternativu...
taky me nebavi ty postrikany dvere to tvoje reseni vypada elegantne, akorat se mi trochu nelibi mit vpredu jinou a vzadu jinou... sly by tyhle velke dat i dozadu?
Majkl píše:ty predni jsou super, dneska jsem namontoval zadni od smart-dily.cz a taky jsem je chtel dat na predek ale tam nejdou tak hledam alternativu...
taky me nebavi ty postrikany dvere to tvoje reseni vypada elegantne, akorat se mi trochu nelibi mit vpredu jinou a vzadu jinou... sly by tyhle velke dat i dozadu?