Há
Tak jsem to včera vyzkoušel. Sice ne na alu kolech, protože ty jsem teprve obouval, byla čistá, ale potřeboval jsem umýt plecháče po zimě.
Nutno dodati, že když jsem to v minulosti myl vždy v garáži ručně, byl jsem jak dobytek, spotřeboval spoustu vody a moc dobře to nešlo, takže jsem si loni koupil wapku a u benzínky čistič na kola s tím, že bude po starostech. Práci mi to ulehčilo, ale ve výsledku jsem to musel stejně dorazit růčo, takže jsem byl zase jako dobytek a voda šla nazmar.
Letošní zimu jsem jezdil na zimákách snad nejdéle , už jen proto, že jsem letní kola prodal a sháněl jsem nová, takže vrstva špíny byla řádná.
Konečně došlo na Aluclear

. Moc jsem tomu nevěřil, ale když jsem jej na kola začal camrat, tak mi bylo podle čpění přípravku jasný, že tady není něco v pořádku

( čpělo to jen při aplikaci, při přelévání přípravku do rozprašovače je to neutrální, spíše to trochu voní ) Než jsem nastříkal poslední čtvrté kolo, bylo to akorát začít s oplachem. Vzal jsem wapku a mrsk mrsk , s trochou stlačený vody bylo umyto

Čistil jsem i poklice, šrouby do kol a brzdové třmeny. Barva neslezla , bordel ano, takže dobrý

Kola jsem po oschnutí uklidil do garáže a tam je teď příjemně cítit závan jakoby po desinfekci .
Dělal jsem to všechno v civilu, domů jsem šel čistej. Dá se říci, že tahle mi to vyhovuje