Topení
-
scorpi4
- jancarik F2
- Smart ACE
- jancarik F2
- Smart ACE
Heč, už mám taky vyměněný termostat, je to super, auto topíííííííííííííí, juchů...je mi teplo, není mi zima, je to krásný
Cena termostatu 974 Kč, za práci a jak to dělal ještě nevím, bo mi vrazil auto "do ruky" a frčel pryč, tak až budu vědět, řeknu.
Cena termostatu 974 Kč, za práci a jak to dělal ještě nevím, bo mi vrazil auto "do ruky" a frčel pryč, tak až budu vědět, řeknu.
7. 8. 2009 Smart Fortwo 0,8 30 kw cdi 2000 Jednohubka
23. 12. 2015 Smart Forfour 1,3 2004 Gumídek
Jsou chvíle, kdy ti vůbec nepomůže, že umíš napsat slovo MYSLIVEC.
23. 12. 2015 Smart Forfour 1,3 2004 Gumídek
Jsou chvíle, kdy ti vůbec nepomůže, že umíš napsat slovo MYSLIVEC.
- michmartin
-
Zupan87
Tak jsem sem po dlouhé době zavítal.. a docela mě zaujala tahle sekce..
Stává se mi tuhle zimu že nemohu motor ohřát.. po ujetí 40 kilometrů mě nevyskočí teplota nad dvě čárky což je nějakých 60 stupňů. Pokud ovšem vypnu topení tak občas si to na třetí škrtne.
Už jsem se tu chtěl ptát jak ja výměnu kapaliny..
Chtěl bych poděkovat Dykovi který tu zveřejnil návod na výměnu.. nikdy jsem to sám nevyměňoval docela se to bude hodit..
Stává se mi tuhle zimu že nemohu motor ohřát.. po ujetí 40 kilometrů mě nevyskočí teplota nad dvě čárky což je nějakých 60 stupňů. Pokud ovšem vypnu topení tak občas si to na třetí škrtne.
Už jsem se tu chtěl ptát jak ja výměnu kapaliny..
Chtěl bych poděkovat Dykovi který tu zveřejnil návod na výměnu.. nikdy jsem to sám nevyměňoval docela se to bude hodit..
- michmartin
-
scorpi4
ten termostat je inak uz viackrat rieseny, rovnako "provozni teplota motoru", s ktorou suvisi aj mnoho dalsich problemov, ktore Vas potom priatelia stretavaju...
pokial motor nepracuje v spravnej pracovnej teplote, tak ho ta nizka prevadzkova teplota LIKVIDUJE...
k ostatnemu som sa vyjadril uz v minulosti..
cize nic nove, len teda obcas treba hladat...
pokial motor nepracuje v spravnej pracovnej teplote, tak ho ta nizka prevadzkova teplota LIKVIDUJE...
k ostatnemu som sa vyjadril uz v minulosti..
cize nic nove, len teda obcas treba hladat...
- michmartin