Po finanční stránce ?xlukas.cz píše:ehm, jakouze to splnuju normu? euro 8, 9, 10?![]()
STK-smartí občanka
-
Piters
Tak dnes jsem byl konečně na STK i emisích. Protože tady v blízkém okolí nikde Smarta nezměří, tak jsem se musel objednat v Mercedesu Moravia centrum Olomouc. Mám to k nim asi 100 km, ale co jsem měl dělat. Zeptali se jestli budu chtít i STK a já řekl, že jo, a už je to při jednom. Prošel jsem úplně v klidu. A pocity? Ze začátku hodně smíšené. Já dvakrát nemusím takové nóbl podniky, ale neměl jsem na výběr. Ve 12.00 jsem odevzdal Smarta a ve 15.30 si ho vyzvedl s omluvou, že kvůli chřipce jim chybí jedna síla. Dalo se to zkousnout. Příjemně překvapen jsem byl cenou 1760,- peněz a úplně mě dostali tím, že mi Smártíka vrátili totálně vypulírovaného. Vysaté koberečky, naleštěný vnitřek a z venku byl jako nový. Podotýkám, že když jsem přijel byl jako prase. U nás docela nasněžilo, takže to sypali solí a během cesty jsem to kvalitně zahnojil. Takže Olomouc zatím fakt dobrý. 
-
Piters
- DYK77
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
Jsem také nenarazil na problém, že by mi na stanici STK neudělali emise a technickou kontrolu, navíc cca za 1100,- a za 15minut bylo hotovo. No ale i těch 1760,- není špatné, když to bylo s mytím a zřejmě s nějakou údajnou předtechnickou prohlídkou, která bývá zvykem, když dá člověk auto na STK do servisu.
Ahoj, to je zajímavé. Ja koupil cdi v Pohořelicích a tam udělali TP i emise v pohodě. Možná i bez auta, bo tam to je rodinný podnik.Nyní se s bazarem dohaduji kvůli skryté závadě -///-. Tak kdo má problémy, do Pohořelic, Tam umí i opravit aktuátor, prý.Piters píše:Nezměří mi emise. Nemají na to certifikát, takže proto až Mercedes Olomouc. Volal jsem všude možně a jiná varianta fakt nezbyla.
Fortwo 0,8 cdi 2002
Já hodím odkaz a pak někdo mi hodí cihlu do skla. To bylo myšleno žertem. Zlobí mě řazení, tak mě tam prý vše opraví, auto je od nich, teď se s nima dohaduju, jak jim to tam vrátit.Apollo píše:tak hoď nějakej odkaz do servisu jestli tam není na ty Pohořelice... ten aktuátor se taky může někomu hodit - pokud vím opravy se normálně nedělaj
Fortwo 0,8 cdi 2002
- Blanka0600
- Smart ACE
- DYK77
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
No nezjistili. Mohli si vydělat, maj smůlu
Dneska to byl očistec, trvalo nějak dlouho, než na mě došla řada. Pak samotná kontrola taky docela doba, ale změřili geometrii, test vůlí podvozku, no prolezli to řádně, nakonec nic nenašli, takže zase "za dva járy".
No jinak miluju, když mi někdo tlačí auto za křídlo, nebo se prackama opírá o rám, a zůstanou tam obtisklé paznechty. Jako jo , to můžu, to už jsem decentně vyjádřil svůj nesouhlas
Dneska to byl očistec, trvalo nějak dlouho, než na mě došla řada. Pak samotná kontrola taky docela doba, ale změřili geometrii, test vůlí podvozku, no prolezli to řádně, nakonec nic nenašli, takže zase "za dva járy".
No jinak miluju, když mi někdo tlačí auto za křídlo, nebo se prackama opírá o rám, a zůstanou tam obtisklé paznechty. Jako jo , to můžu, to už jsem decentně vyjádřil svůj nesouhlas