Jurko píše:dnes, strieborny passion 451, spz: BA-908UC, a mal funkciu welcome home
asi jsem blbej....ne..asi... jsem....co to je funkce welcom home / vítej doma...??.../...jsem tu skoro novej ...tak nevím co to je.
Jurko píše:dnes, strieborny passion 451, spz: BA-908UC, a mal funkciu welcome home

a nebolo to cabrio?Jurko píše:dnes, strieborny passion 451, spz: BA-908UC, a mal funkciu welcome home

...zajímavej problém, kterej mě osobně straší ve snech....je to 2 roky.....léto teplo ale ne velký...teplota vzduchu cca 23°C naštěstí jsem jel po okresce 1 třídy....někde u Pískové Lhoty za Poděbradama......v offroudu gumy zachovalý cca 5 let vzorek 5 mm pneu 255/15...docela slušnej válec jel,jsem pijánko asi 80 rekreačka vzadu dcera s malou ....DYK77 píše:Dneska jsem na D8 potkal Ford Focus v kombajnu. Na tom by nebylo nic extra, kdyby mu nebouchla přední pneu, zrovna když jsem ho dojížděl. Než to přetáhnul z levého do odstavného pruhu, tak jel po ráfku a guma skoro hořela . Dostal jsem sprchu kousků gumy a to už po druhý. Naposledy když se to událo, tak jsem musel měnit poškozenou RZ.
Docela by mě zajímalo kde u něj nastal problém, protože u osobáku mi to nepřijde tak běžné. Mě napadá, že jel na podhuštěné pneu a ta se přehřála. Nevím jak hodně je to znát na řízení s posilovačem, ale bez něj táhne volant do strany jako prase, takže to lze vypozorovat. Možná měl pneu nějaký laciný jebky a nebo už dost starý.