Dawe píše:vazne v tom odporu nic neni, ostatne ten isofix neni nic jineho nez odpor
Chapu taky tohu, mit vse orginal, ale pokud by to znamenalo rozdil 5litru, asi bych se kvuli obcasnemu svezeni na to vybodnul. Obzvlast kdyz to dite za chvili vyroste
citroeny peugeoty maji airbag spolujezdce udelany na klic a vim ze ten spinac jde pouzit i na smartacky klic jednou jsem to delal a funguje to
ale kazdeho vec, kazdy se ozhodne sam
na to máme čas věc pořešit, zda se nám vyplatí kupovat i autosedačka do Smártíka potom zhodnotíme.
Každopádně není kvůli tomu důvod na airbagy(odpory) sahat, u nás existují jen 2 možnosti, prostě buď se zadaří koupit autosedačka ta, která tam patří, nebo ne (svět se nezboří, jen dítě do Smártíka ani omylem)
Vůbec nejde o touhu mít vše originál, je mi po pravdě fuk, zda je tam znak Mercedes, nebo nápis chicco nebo co já vím....
jen já jsem také typ člověka, že mám ráda věci tak, jak mají být, nemám ráda tuzing (tuning ano, ale to musí být precizní práce) ne když se každý v autě hrabe a dává si tam čudlíčky, rádoby chromové doplňky na pedálky, světýlka, diody...a všechny ty blbosti. Takovým autům už nevěřím a nikdy bych si takové od nikoho nekoupila.
to jen můj pohled na věc.
Každopádně děkuji především DavidoviS za přímou radu, nemohla jsem najít nic konkrétního ani na e-bay, abych měla jasnou přestavu o těchto originál sedačkách.
ps: pro Druzetu
...až se uvidíme, štrůdl ti upeču i tak