Porucha motoru podpalený výfukový ventil
-
kvakee
kvakee píše:mysl?m, ?e kdy? mu d?? co pot?ebuje, tak se nen? ?eho ob?vat. p?ece nen? pravidlem, ?e kdy? se u jednoho n?co stane, tak to mus? potkat ka?d?ho. Dnes m?m za sebou prvn? j?zdu a super dojmy.
rozenej club?k douf?m ?e vymete? v?echny srazy
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
-
kvakee
Pr?v? taky ?e??m opravu motoru - podp?len? ventil. Jezdil jsem po koupi Smart?ka m?s?c a p?l tak?e nap?ed nad?en?, pak t??k? deprese, ale t?? u? je snad v?echno na dobr? cest? trable ukon?it. O v?kendu bych to cht?l d?t op?t dohromady a snad to pojede jak m?.
Dlouho jsem sh?n?l nap?n?k rozv. ?et?zu (byl zlomenej), ale pak mi ho k?mo?, co um? sva?ovat plasty spravil tak?e d?ly jsou kompletn?.
Ten ventil se podp?lil z?ejm? proto, ?e d??v?j?? majitel (nebo jeho mechanik) m?nil jen spodn? ?adu sv??ek a na tu horn? prost? .....
Ze star? sv??ky se odd?lil kousek izol?toru dostal se mezi ventil a sedlo a ten ventil nedov?ral a? prost? uho?el
Tak?e kdo koupil star??ho Smart?ka - doporu?uju vym?nit sv??ky (v?echny - ty z horn? ?ady jdou blb? ven, ale mysl?m, ?e se to vyplat?).
J? jsem m?nil je?t? gufera ventil?, p?stn? krou?ky a ??lky ojni?n?ch lo?isek, proto?e byly trochu chycen?. Douf?m ?e to bude klapat.
P?r fotek je na http://sweb.cz/stan.sch
Dlouho jsem sh?n?l nap?n?k rozv. ?et?zu (byl zlomenej), ale pak mi ho k?mo?, co um? sva?ovat plasty spravil tak?e d?ly jsou kompletn?.
Ten ventil se podp?lil z?ejm? proto, ?e d??v?j?? majitel (nebo jeho mechanik) m?nil jen spodn? ?adu sv??ek a na tu horn? prost? .....
Ze star? sv??ky se odd?lil kousek izol?toru dostal se mezi ventil a sedlo a ten ventil nedov?ral a? prost? uho?el
Tak?e kdo koupil star??ho Smart?ka - doporu?uju vym?nit sv??ky (v?echny - ty z horn? ?ady jdou blb? ven, ale mysl?m, ?e se to vyplat?).
J? jsem m?nil je?t? gufera ventil?, p?stn? krou?ky a ??lky ojni?n?ch lo?isek, proto?e byly trochu chycen?. Douf?m ?e to bude klapat.
P?r fotek je na http://sweb.cz/stan.sch
Smart For Two 0,6 benzin r.v.2000 - bohužel po smrti 
-
Fireblaid
To Fireblaid: Za d?ly v?etn? sv??ek a nov?ho olej. filtru jsem dal 5020 K?.
Kolik bude st?t drobn? materi?l, pr?ce mechanika (d?l?m to s k?mo?em) a d?lna je?t? nev?m - snad to ut?hnu.
Ct?l jsem to d?lat doma v gar??i, ale bez zvednut? karoserie nad celou hnac? jednotku se k ni?emu nedostane?
To DYK77: Jo ty men?? ventily jsou v?fukov?, ten up?lenej byl ve t?et?m v?lci (na foto ?pln? naho?e)
Kolik bude st?t drobn? materi?l, pr?ce mechanika (d?l?m to s k?mo?em) a d?lna je?t? nev?m - snad to ut?hnu.
To DYK77: Jo ty men?? ventily jsou v?fukov?, ten up?lenej byl ve t?et?m v?lci (na foto ?pln? naho?e)
Smart For Two 0,6 benzin r.v.2000 - bohužel po smrti