Porucha motoru podpalený výfukový ventil

Řešení problémů s motorem
houska
Smart ACE

Příspěvek od houska »

*1* D?k.69000km to m?m za chv?li taky to se m?m na co t?sit jestli m? to taky potk
houska mi už neříká pane
David0600
Smart ACE

Příspěvek od David0600 »

houska píše:*1* D?k.69000km to m?m za chv?li taky to se m?m na co t?sit jestli m? to taky potk?.

nestra? :lol:
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
kvakee

Příspěvek od kvakee »

mysl?m, ?e kdy? mu d?? co pot?ebuje, tak se nen? ?eho ob?vat. p?ece nen? pravidlem, ?e kdy? se u jednoho n?co stane, tak to mus? potkat ka?d?ho. Dnes m?m za sebou prvn? j?zdu a super dojmy.
David0600
Smart ACE

Příspěvek od David0600 »

tak to je bu? no?n? n?lo?, nebo hromada piva :lol:
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
David0600
Smart ACE

Příspěvek od David0600 »

kvakee píše:mysl?m, ?e kdy? mu d?? co pot?ebuje, tak se nen? ?eho ob?vat. p?ece nen? pravidlem, ?e kdy? se u jednoho n?co stane, tak to mus? potkat ka?d?ho. Dnes m?m za sebou prvn? j?zdu a super dojmy.

rozenej club?k douf?m ?e vymete? v?echny srazy 8)
kvakee

Příspěvek od kvakee »

nev?m jestli v?echny, ale n?jak? ur?it? jo, m?m docela m?lo ?asu, ?lov?k se mus? n?jak ?ivit
David0600
Smart ACE

Příspěvek od David0600 »

*1*
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

kvakee píše:nev?m jestli v?echny, ale n?jak? ur?it? jo, m?m docela m?lo ?asu, ?lov?k se mus? n?jak ?ivit
Z?bava je pot?eba, prodlu?uje to ?ivot :wink:
Obrázek Obrázek
Smart Roadster 45KW [2004]
houska
Smart ACE

Příspěvek od houska »

Snad to nen? pracovn? auto?
houska mi už neříká pane
kvakee

Příspěvek od kvakee »

man?el?in mazl??ek a pracovn? auto? no fuj u? to slovo pracovn
STAS1
Smart ACE

Příspěvek od STAS1 »

Pr?v? taky ?e??m opravu motoru - podp?len? ventil. Jezdil jsem po koupi Smart?ka m?s?c a p?l tak?e nap?ed nad?en?, pak t??k? deprese, ale t?? u? je snad v?echno na dobr? cest? trable ukon?it. O v?kendu bych to cht?l d?t op?t dohromady a snad to pojede jak m?.
Dlouho jsem sh?n?l nap?n?k rozv. ?et?zu (byl zlomenej), ale pak mi ho k?mo?, co um? sva?ovat plasty spravil tak?e d?ly jsou kompletn?.
Ten ventil se podp?lil z?ejm? proto, ?e d??v?j?? majitel (nebo jeho mechanik) m?nil jen spodn? ?adu sv??ek a na tu horn? prost? .....
Ze star? sv??ky se odd?lil kousek izol?toru dostal se mezi ventil a sedlo a ten ventil nedov?ral a? prost? uho?el :!:
Tak?e kdo koupil star??ho Smart?ka - doporu?uju vym?nit sv??ky (v?echny - ty z horn? ?ady jdou blb? ven, ale mysl?m, ?e se to vyplat?).
J? jsem m?nil je?t? gufera ventil?, p?stn? krou?ky a ??lky ojni?n?ch lo?isek, proto?e byly trochu chycen?. Douf?m ?e to bude klapat. :)
P?r fotek je na http://sweb.cz/stan.sch
Smart For Two 0,6 benzin r.v.2000 - bohužel po smrti :?
Fireblaid

Příspěvek od Fireblaid »

tak to jsi machr :!: fakt sem netu?il ?e se to d? a? takhle rozebrat :lol: ty sv??ky budou asi ?astou p???inou tohohle probl?mu.... tak?e koupim a vym?nim.... tohle je nep??jemn? z?vada.....BTW kolik t? to vy?lo celkem :?:
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

Tak to je p?kn?. Ta posledn? fotka mi trochu p?ipomn?la tohle Obrázek

Ten men?? up?len? ventil je v?fukov? ?
Obrázek Obrázek
Smart Roadster 45KW [2004]
STAS1
Smart ACE

Příspěvek od STAS1 »

To Fireblaid: Za d?ly v?etn? sv??ek a nov?ho olej. filtru jsem dal 5020 K?.
Kolik bude st?t drobn? materi?l, pr?ce mechanika (d?l?m to s k?mo?em) a d?lna je?t? nev?m - snad to ut?hnu. :( Ct?l jsem to d?lat doma v gar??i, ale bez zvednut? karoserie nad celou hnac? jednotku se k ni?emu nedostane? :!:
To DYK77: Jo ty men?? ventily jsou v?fukov?, ten up?lenej byl ve t?et?m v?lci (na foto ?pln? naho?e) :wink:
Smart For Two 0,6 benzin r.v.2000 - bohužel po smrti :?
Fireblaid

Příspěvek od Fireblaid »

to vypad? na sac?... je men?? ..... ale na probl?mu to stejn? nic ne?e?? :lol:
Odpovědět