Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
velice se omlouvám ale delší dobu jsem tu nebyl na netu samo sebou že se též hlásím + 1 ,pokud už není pozdě,já to měl za samozřejmost tak jsem na to pozapoměl ,zdravím všechny Olda p.s. nocleh + jídlo
FOR TWO 800CDI SPORTLINE WEBASTO
FOR TWO COUPE BLACK
Toyota RAV 4
Asi přece Smartem. A bude tam mít starej vejfuk po mně, fungl opravenej! Asi...
Nemám počítač, jenom mobil.
A nemám velký auto. Smartík zváný Borůvka z Řípu zahynul na poli... Je již nově zastoupen černým Smartkem diesel cabrio pokřtěným Hašlerka!
Zdravíme všechny, předem se omlouváme, ale chtěli by jsme se také přihlásit na JVV 2013 se vším všudy (ubytování + strava atd.).
Přihlašuji: UFO + 1 a také Thierlovi = 2 (bílo-černý Smart F4, Praha)
Jj,ptala jsem se v pátek jestli o tom vědí, jestli si jim volal. Tak jsem jim podala podrobné info a jedou.My též-zdraví mé polovičky již to dovoluje.
Pak jestli zase bude nějaký "kopletní" sraz zase u pumpy, pro ty který pojedou přes Prahu?
Jsem tu ted moc casto nebyl, tak jsem ani nikomu nevolal, nemam prehled.
Pokud by jsme jeli, tak pres Prahu ano, ale ne po D1 to spise po D11 az do Hradce a pak dal... Volno sice mam, ale nevim jestli Kimby dostane dovolenou a jestli nam klapne hlidani. Z toho duvodu nemuzeme provest rezervaci a jestli pojedeme, tak na vlastni pest, za ucelem sejit se se starou gardou a poznat nove tvare, zbytek si obstarame.
Já zde taky dlouho nebyla,měli jsme jiný starosti (transplantace).
Jo tak uvidíme, my taky pojedeme po D11, D1 nebrat .
Tak zatim a možná na viděnou s oběma.
Zdravíme
Dana + Láďa
Povšiml jsem si, že na úvodní stranu přibyl odkaz na JVV 2013 - je to velmi dobrá presentace klubu z hlediska společensko-zájmové činnosti pro náhodné anonymní surfaře. Bez umístění té které akce na úvodní stránku je pro nepřihlášené tato informace „neviditelná“. A to je docela škoda. I při naplnění ubytovací kapacity – již obsazeno, může zpráva podnítit zájem pro příště. Docela dobrá reklama klubu.
Chybí mi tam pouze obrázek „hrádku“. Fotografie zaujme vždy!
Naposledy upravil(a) Ivojah dne sob 02 bře 2013, 10:35, celkem upraveno 1 x.
Smart40kW MCO1, je to atypické, pohledné a sympatické auto včetně jeho výkonu.
Ako to vyzera s pripravami? Kedy budu nejake podrobnosti?
Smart Cabrio pure, 0,6 narodil sa 2001, kupeny 2006, momentalne 88000 km, cierno-oranzova
Smart Coupe passion, 0,6, 2001, strieborna, predany - Kosice ale do dobrych ruk
Smart Cabrio pulse, 0,6, 2001, cierno-modra, predany oproti na kopec