Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DYK77 píše:Každej pěkně za vlastní, v rámci výše přídělu od své manželky
Bába mi teď naprdí, za toho Piškota, ještě že nemůžu chlastat. Všíml jsem si, že se podstatně snížila členská základna. To byli vyloučeni asi abstinenti, začnu pít.
Kua zapomněl jsem smazat sám sebe Základna se snížila, protože jsme se s ostatními adminy a moderátory rozhodli smazat členy tzv. "mrtvoly", kteří nic nepíší a taky ty kteří ani na vyzvání nevyplní svůj profil, čímž porušují pravidla SAC http://www.smart-club.cz/phpBB3/viewtopic.php?t=84
Pětistým sotva, teď jsi 270tý
A bude hůř. Mazaly se účty do konce r.2008, pokud podmínky nesplní nebo zůstanou mrtví další účty, tak do konce roku proběhne další čistka
Mazání účtů ospravedlňuji tím, že kdo bude mít zájem, může se zaregistrovat znovu, rádi jej opět přivítáme
Smartnumeric 3 x 1000,- ( tedy za každé auto po litru ) ... tohle mi nějak vždy unikalo, ale jednou se člověk dokope a podepíše se a letí to ... takže teď posláno.