Bohdan
- Gibon
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsme měli suchozemskou. Nakonec spadla do studně
Nejdřív se nám pořád ztrácela když byla puštěná na zahradě, což jsem vyřešil vrtačkou a jednou dírkou do krunýře. Dostala tam to kolečko na klíče a tahala za sebou krabici od bot. Pak už šla najít dobře. Na zimu sme jí dávali spát do ledničky.
Žere leguán křečky?
Křečky jsem měl taky. Nabíjel jsem je to luxu a střílel do polštáře. Přežili to narozdíl od morčátka co jsem vozil v sanitce
Taky chci leguána. Ale nejdřív se musím zbavit rybiček. Nechce někdo koupit 350L akvárko?
Nejdřív se nám pořád ztrácela když byla puštěná na zahradě, což jsem vyřešil vrtačkou a jednou dírkou do krunýře. Dostala tam to kolečko na klíče a tahala za sebou krabici od bot. Pak už šla najít dobře. Na zimu sme jí dávali spát do ledničky.
Žere leguán křečky?
Křečky jsem měl taky. Nabíjel jsem je to luxu a střílel do polštáře. Přežili to narozdíl od morčátka co jsem vozil v sanitce
Taky chci leguána. Ale nejdřív se musím zbavit rybiček. Nechce někdo koupit 350L akvárko?
Milí, mladí příchozí. Jsem to nejlepší co Vás na tomto fóru čeká.
- houzar
- Smart ACE
to nejni akvárko to je plaveckej stadionGibon píše:Taky jsme měli suchozemskou. Nakonec spadla do studně![]()
Žere leguán křečky?![]()
Křečky jsem měl taky. Nabíjel jsem je to luxu a střílel do polštáře. Přežili to narozdíl od morčátka co jsem vozil v sanitce![]()
Formule H vysočina
mobil: 724055339
MCC 01 PURE 0,7 benzin
mobil: 724055339
MCC 01 PURE 0,7 benzin
- Barbora
- Smart ACE
Ne protože nevíš původ od kud je, čim to krmí, jak je tam dlouho a ty zvářata jsou předraženy, ale zase bacha na množitele. Je to těšky.Janík píše:moje kamarádka venčila želvu tak,že ji na krunýřek dala tu blikačku z kola... ze zveráku teda ne jo? a proč? ty jo no snad někoho najdu kdo by mi želvičku sehnal
Ja jsem čekala na Matěje přes rok a na tu první fretku taky.
Na Matěje než se vylíhne, ale ted to i vidim,když ho mam od malička, že když ho srovnám s jinými Arama tak tem je tak 50let a ne 3měsíce jak tvrdí.