Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DYK77 píše:Ty cákance jsou hustý. Jednou po mě v Mimoni střílel pořadatel na srazu potravinářskou barvou , tak jsem myslel, že si dopadl podobně
Tak a jezdí
kdybys jezdil spořádaně jako já a libor tak se ti to nestalo
Přesně tak a ještě nás do rána budil řevem z jeho stanu.
DYK77 píše:Ty cákance jsou hustý. Jednou po mě v Mimoni střílel pořadatel na srazu potravinářskou barvou , tak jsem myslel, že si dopadl podobně
Tak a jezdí
Tak a jezdí
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
ahoj,
slo by prosim vsechny fotky k danemu tematu dat do prvniho prispevku? me to nebavi 38 krat kliknout, abych zjistil, jestli jsem ten den nepotkal nekoho z clubu
Dekuji
DYK77 píše:Teď už 38x klikat nemusíš stačí přečíst žlutě vybarvené nové příspěvky
Bylo to asi myšleno tak že na první stránce by byla všechna auta členů, aby nemusel hledat ve 38 stránkách jestli tam najde určité auto, aspoň já jsem to tak pochopil.
Druzeta píše:
Bylo to asi myšleno tak že na první stránce by byla všechna auta členů, aby nemusel hledat ve 38 stránkách jestli tam najde určité auto, aspoň já jsem to tak pochopil.