Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
přesně tak, dřív to asi nevěděli, takovýho humbuku s tím ke konci roku nadělali. Ale kupovat nové by se snad nemuseli, zaslechla jsem něco, jen že by se z nich měli odstranit ty resuscitační masky No ale hlavně, že někdo dostal dobře zaplaceno
Dnešek bude krásnější než včerejšek
><><><><><><><><><><><><><
Smart ForFour 453, 66 kW, r. 2015
ó ó ó díky, něco takovýho sem právě hledal na netu a nenašel jsem. Chceme kupovat světla a já jsem jednoznačně pro LED a tenhle článek mě v tom ještě utvrdil , jen se na nich zjevně nesmí šetřit.
Smart ForTwo 0.6T 40 Kw rv. 2000
Podle statistik je manželství jednoznačně hlavní příčinou všech rozvodů...
Zvolil jsem ne 100% bílé, ale bělejší, než žárovkové. Stropní bodovky jsou trochu směrovější, ale po pár dnech mi už nepřšlo nic jiné. Hlavně to prd žere a nezahřívají se, což mi dělalo v podkrovních sádrokartonech s izolací trochu obavy u těch žárovek. Všesměrné (žárovkové) svícení dělají ty "šišky"
směrové jsou tyhle
Tu sadu tří jsme koupili do kuchyně, koupili jsme dvě sady, takže šest bodovek a je to podle mne málo ( 9m čtverečních), časem budeme dokupovat ještě jednu sadu, ale protože to máme v palubkách, je výhoda, že se nezahřívají.
Smart Cabrio pure, 0,6 narodil sa 2001, kupeny 2006, momentalne 88000 km, cierno-oranzova
Smart Coupe passion, 0,6, 2001, strieborna, predany - Kosice ale do dobrych ruk
Smart Cabrio pulse, 0,6, 2001, cierno-modra, predany oproti na kopec