Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
díík..protože bto mám jeden den...tak 11.11 jako slavím...a pak každý den ...celý rok slavím také....takže pernamentní oslava.....má to svoje výhody...nevýhody jsem zatím nezaznamenal m11
celočerný Pulse cdi 4/2009 1.1 2016 76 250 km
záložní auto TOYOTA Hi-Lux 2.4D 4 crab./1995/
!!!! Trabant P 60 - 600 Rallyv činné službě...
xlukas.cz píše:martine, ty musis konecne dorazit na sraz. ty to tam roztocis, ze ani houska nebude stacit
jojojo...ale houska asi má trening vo jakým se mi ani nesní.....lákal jsem ho na vinobraní na Mělník....no letos se mu asi nepovedlo přelést někde plot..... určitě se ale někde potkáme zdraví m11
...no jasně.. ..pokud to jen trochu půjde tak se rád zúčastním....
už vloni, když jsem kupoval v září Smarta, tak u mercedesu v praze .../ p . Vrabec / sliboval, že bude sraz....tehdy jsem o Smart - klubu nevěděl..
tento sraz se neuskutečnil a v blízkosti Prahy se také nic nedělo....Tak se těším na jaro....už se něco chystá...???....zdraví martin11 [/b]