Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zdravím všechny přítomné a čtoucí....
...prosím dotaz.....příští týden jedu na 1 garanční prohlídku.../..smartíkovi bude rok...ale koupili jsme ho v září...z předváděčky v Praze/...
...nevím , co všechno se kontroluje...ale určitě zde budou i nějaké vychytávky....na co se třeba soustředit...nebo co zkontrolovat...jestli při garančce zkontrolovali....máme najeto cca 11 000km...
...a ještě v této souvislosti dotaz....když není vysloveně zima...za jak dlouho se ohřeje motor...??...mám pocit, že se mě ohřívá dost dlouho....cca 8km a to ještě jen na 2 dílky.../800 turbo disel/PULSE/
...dík za info martin11
ohrivani je v poradku. je to cdi s malou spotrebou, takze se pocita s tim, ze to se bude pomalu ohrivat. auto umim ohrat na 3 carky za 3 - 4 km, ale nekdy opravdu staci jet z delsiho kopce bez plynu (i po dlouhe ceste) a teplota klesne na dve carky.
v profilu si dej do podpisu co mas za auto a nebudes to tam muset do budoucna psat
SMART MC01 0,8 CDI Pure 2001, 30kw -> 42kw chip tuning, ALU SPINLINE 15" chrom, 175/55 + 195/50, 4pistkove brzdice wilwood, vrtane kotouce Zimmermann, sportovní podvozek, Vmax 161 km/h GPS, tažné zařízení
(* 1.12.2006 64770 km, 1.12.2007 109510 km 1.12.2008 158230 km, 1.12.2009 200000 km, 1.12.2010 238764 km, 1.12.2011 273910km, 1.12.2012 314844 km) http://www.smart-club.cz/test/viewtopic ... &start=279SCHVÁLENO !!!
xlukas.cz píše:ohrivani je v poradku. je to cdi s malou spotrebou, takze se pocita s tim, ze to se bude pomalu ohrivat. auto umim ohrat na 3 carky za 3 - 4 km, ale nekdy opravdu staci jet z delsiho kopce bez plynu (i po dlouhe ceste) a teplota klesne na dve carky.
v profilu si dej do podpisu co mas za auto a nebudes to tam muset do budoucna psat
Jak jsem psal svou cerstvou zkusenost s novym termostatem, tak po 4-5km 2 carky a po deseti 3 carky. Z jeho popisu mi neni jasne, jestli se k 3 carkam dostane nebo ne. Ikdyz se to cdi ohriva pomaleji, tak muj novy termostat dokazuje, ze teplo muze byt za chvilku.
xlukas.cz píše:jo, ja vim.
u neho je to spis otazka, jestli si myslis, ze hned v novem aute ma spatny termostat. ma najete 11 tis. a jede na prvni garancku.
Markéta píše:Já vás všechny obdivuju, jak stíháte fotit za jízdy nejen, že by se mi to nepovedlo, ještě by mě určitě chytli policajti. Mám takové štěstí
A to si představ Markét, že tu jsou i tací co za jízdy lejou!
Markéta píše:Já vás všechny obdivuju, jak stíháte fotit za jízdy nejen, že by se mi to nepovedlo, ještě by mě určitě chytli policajti. Mám takové štěstí
Ukaž prstem
Milí, mladí příchozí. Jsem to nejlepší co Vás na tomto fóru čeká.