Svatá pravdaMarkéta píše:...to je čirá závist, nic víc.
ale ono vás je taky dost
S tím jsem se také setkal ale nadával mi dědula když jsem odjížděl a nemohl pochopit že ta mezera tam byla dřív než jsem do ní já zaparkovalMarkéta píše:Stejně je zvláštní, kolik lidí se rozčiluje, kolik zabere Smart místa![]()
Známá se rozčilovala, že když někde zaparkuje smart příčně k chodníku
a pak odjede,tak tam zbyde jen malé místo. Tak jsem jí řekla, že to je
zase akorát na Smarta.
Jak já říkám, to je čirá závist, nic víc.
to nemá chybuhadak píše:No ja mel jeden vystavni letacek prilepeny na dverich. Stalo v nem asi toto:
"MÙŽETE PROSÍM ODKLIDIT MRTVÉHO PTÁKA Z VAŠEHO BALKONU. VŠUDE ŘÁDÍ PTAČÍ CHŘIPKA!"
...co ja nekomu budu vysvetlovat, ze ta hrdlicka, co je nehnute v mem krmitku, sedi zrovna na vajicku a jeste k tomu normalne dycha![]()
Kaslat na to a ignorovat vsechny anonymy.

ja jak mam toho papuška tak mu bylo špatně a sedíme v čekarně u veterináře a lidi se ptaji co to je a co mu je?? A ja na to on má asi chřipku a čekárna byla prázdnáhadak píše:No ja mel jeden vystavni letacek prilepeny na dverich. Stalo v nem asi toto:
"MÙŽETE PROSÍM ODKLIDIT MRTVÉHO PTÁKA Z VAŠEHO BALKONU. VŠUDE ŘÁDÍ PTAČÍ CHŘIPKA!"
...co ja nekomu budu vysvetlovat, ze ta hrdlicka, co je nehnute v mem krmitku, sedi zrovna na vajicku a jeste k tomu normalne dycha![]()
Kaslat na to a ignorovat vsechny anonymy.