Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
houska píše:kokoko dák.nemáš kdákad slípko musí se to nějak vyrovnat
jo napiš taky jak sis povídal s mušlí
U mňa v byte tak zo desa krát Sorry G, toto som si proste nemohla necha pre seba
tak vo tom vim zase já-prostě gibon přišel na romantickou návštěvu k zuzíííííí a zlehka jí poblil celej byt ale nechtěně snědl nejakej zkaženej párek nebo co
Nooo, zaujímavá story Ale bolo to trochu jednoduchšie a bolo to takto: G vychlastal s Houskom 10 vodiek snáď v priebehu dvoch hodín, vzápätí sa Houska vyparil domov (to je iná vtipná story) a Zuziiikovi nezostalo nič iné ako sa o G postara, žeáno
Každopádne je neuveritelné, že idem von s piatimi Čechmi, z toho traja blijú, jedna pomaly zaspí na stole...4 z 5 down...to som asi ešte nezažila
kimby píše:AHOJ:-) jasná věc, že cíl je Krumlov a jen trénujte, bude tam co zapíjet
já už také potrénovala, ale jen trošku, nejsem takový pijan, moc mi to nejede
ale mě šlo o to, aby jste nepřetrénovali nebo aby vám ta játra, ledviny atd ještě nějakou dobu fungovali
Měli by jsme si někde sehnat kvalitního prvoligového trenéra. Nemůžeme na sobě šetřit když se chceme dostat k nějakým pěkným výsledkům. Je potřeba pochopit že odhodlání a talent máme. A hlavně bych nasadil dvoufázové tréninky. To je základ.
Milí, mladí příchozí. Jsem to nejlepší co Vás na tomto fóru čeká.