Nový Smart

Náhradní díly, servisy, kontakty ...
Odpovědět
Olii05
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Olii05 »

sp?? ??zen? napravo :lol:
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` ¤*smart forever*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
David0600
Smart ACE

Příspěvek od David0600 »

to pr?v? ne, trklo m? to v?era kdy? jsem vid?l ?ern? F2 na venclu a m?l ho vpravo

Obrázek
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
SamecMike

Příspěvek od SamecMike »

David0600: mohl by jsi m? pros?m nafotit p?r v?c? z new Smarta F2? Prosklenou st?echu zvenku a zevnit? (zejm?na se sta?enou a vyta?enou roletkou), pak subwoofer a to je asi v?e. P???t? rok si chci po??dit new Smarta F2 tak abych v?d?l jak to vypad?. Sice jsem u? v new F2 sed?l na autosalonu Brno ale na tohle jsem tak trochu zapomn?l. Jinak ten dr??k na kola se upev?uje jak? A co ta t?et? SPZ jak je upevn?n? na tom dr??ku, to jsi dostal kde? Jak se o n? ??d??
Mockr?t d?ky.
Naposledy upravil(a) SamecMike dne ned 21 říj 2007, 20:46, celkem upraveno 1 x.
houska
Smart ACE

Příspěvek od houska »

P?ije? se pod?vat na smartpar?du a uvid??...
houska mi už neříká pane
SamecMike

Příspěvek od SamecMike »

houska píše:P?ije? se pod?vat na smartpar?du a uvid??...
Taky mo?nost :wink:
David0600
Smart ACE

Příspěvek od David0600 »

Mike.Samec píše:David0600: mohl by jsi m? pros?m nafotit p?r v?c? z new Smarta F2? Prosklenou st?echu zvenku a zevnit? (zejm?na se sta?enou a vyta?enou roletkou), pak subwoofer a to je asi v?e. P???t? rok si chci po??dit new Smarta F2 tak abych v?d?l jak to vypad?. Sice jsem u? v new F2 sed?l na autosalonu Brno ale na tohle jsem tak trochu zapomn?l. Jinak ten dr??k na kola se upev?uje jak? A co ta t?et? SPZ jak je upevn?n? na tom dr??ku, to jsi dostal kde? Jak se o n? ??d??
Mockr?t d?ky.

pokusim co co nejd??v jinak RZ je tam nalepen? t?et? ti nikdo ned? a kdy? t? chyt? blb policajt tak to m?? od 5000,- do 10000,-K? za hanoben? st?tn?ho znaku
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
houska
Smart ACE

Příspěvek od houska »

tak to by musel bejt t??kej BLB
houska mi už neříká pane
David0600
Smart ACE

Příspěvek od David0600 »

houska píše:tak to by musel bejt t??kej BLB
zn?? neblb?? :lol: j? teda p?r jo :lol:
SamecMike

Příspěvek od SamecMike »

David0600: no pr?v?, ?e mi to p?i?lo divn? ohledn? t? t?et? SPZ tak se rad?i pt?m. Tak?e podle konstrukt?r? toho dr??ku na kola m?? sundat SPZ zezadu a d?t j? na ten dr??k? Docela nepohodln? :roll:
Naposledy upravil(a) SamecMike dne ned 21 říj 2007, 20:47, celkem upraveno 1 x.
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

Jak to ?e 3 nikdo ned?, a jak to maj? s ta?n?mi voz?ky? Ch?pu ty maj? sv?j techni??k, ale na tohle by m?li taky d?t RZ, kdy? je to nutn? nebo ne?
Obrázek Obrázek
Smart Roadster 45KW [2004]
houska
Smart ACE

Příspěvek od houska »

David m?l v Rakousku samolepu nebo ne?
houska mi už neříká pane
houska
Smart ACE

Příspěvek od houska »

David0600 píše:
houska píše:tak to by musel bejt t??kej BLB
zn?? neblb?? :lol: j? teda p?r jo :lol:

n?kte?? jsou v poho ale je jich m?lo.
houska mi už neříká pane
SamecMike

Příspěvek od SamecMike »

houska píše:David m?l v Rakousku samolepu nebo ne?
M?l.
David0600
Smart ACE

Příspěvek od David0600 »

DYK77 píše:Jak to ?e 3 nikdo ned?, a jak to maj? s ta?n?mi voz?ky? Ch?pu ty maj? sv?j techni??k, ale na tohle by m?li taky d?t RZ, kdy? je to nutn? nebo ne?
to jako ?e na vlek m?? svou 1ks b?valou SPZ nebo novou RZ, ale v jin?ch zem?ch EU m?? stejnou zna?ku jak na aut? tak na vleku i kdy? maj? jin? TP dostanou 3ks RZ p?edek auta zadek auta a vlek nebo p??v?s u n?s dostane? pouze 2ks p?edek zadek o t?et? kus RZ se zat?m pro ??ely vlek? p??v?s? nevyd?v? pouze se o n?m jen uva?uje
David0600
Smart ACE

Příspěvek od David0600 »

Mike.Samec píše:David0600: no pr?v?, ?e mi to p?i?lo divn? ohledn? t? t?et? SPZ tak se rad?i pt?m. Tak?e podle konstrukt?r? toho dr??ku na kola m?? sundat SPZ zezadu a d?t j? na ten dr??k? Docela nepohodln? :roll:

dle z?kon? ?R je to pohodln?, jinak samoz?ejm? to konstrukt??i vymysleli ve st?tech kde vyd?vaj? v?ce zna?ek
Odpovědět