Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dneska sa mi dostala do ruk ponuka asistencnej sluzby, ktora poskytuje v pripade poruchy vozidla a podobnych zalezitosti rozne sluzby pre motoristov. Vsetko sa poskytuje po zaplateni rocneho poplatku, ktory je na slovensku 25 eur a v ramci EU 200 eur. Myslim si, ze to nie je zly produkt vzhladom na dnesne ceny vsetkych sluzieb, ktore su v pripade potreby aj niekolkokrat vyssie ako tento poplatok. Keby sa nahodou niekto prihlasil na tento produkt prosim dajte mi vediet, ze ste sa prihlasili, aby som vedela aku som mala uspesnost s tymto prispevkom
prihlasit sa mozete na http://service24.jefta.sk/
ale naozaj mi potom prosim dajte vediet
Smart Cabrio pure, 0,6 narodil sa 2001, kupeny 2006, momentalne 88000 km, cierno-oranzova
Smart Coupe passion, 0,6, 2001, strieborna, predany - Kosice ale do dobrych ruk
Smart Cabrio pulse, 0,6, 2001, cierno-modra, predany oproti na kopec
Mas z toho provizi ? To rekni rovnou Jinak vsechno co ma v adrese .....service24..... zavani trochu tema podvodnyma strankama u bank, tak pozor na to. Tohle asi nebude ten pripad, ale pro jistotu....
nieco by som s toho mohla mat ale mame s nimi aj skusenosti a tatino pre nich robi a zatial nebol problem
Smart Cabrio pure, 0,6 narodil sa 2001, kupeny 2006, momentalne 88000 km, cierno-oranzova
Smart Coupe passion, 0,6, 2001, strieborna, predany - Kosice ale do dobrych ruk
Smart Cabrio pulse, 0,6, 2001, cierno-modra, predany oproti na kopec