Asistencne sluzby

Náhradní díly, servisy, kontakty ...
Odpovědět
RavenS.
Smart ACE

Asistencne sluzby

Příspěvek od RavenS. »

Dneska sa mi dostala do ruk ponuka asistencnej sluzby, ktora poskytuje v pripade poruchy vozidla a podobnych zalezitosti rozne sluzby pre motoristov. Vsetko sa poskytuje po zaplateni rocneho poplatku, ktory je na slovensku 25 eur a v ramci EU 200 eur. Myslim si, ze to nie je zly produkt vzhladom na dnesne ceny vsetkych sluzieb, ktore su v pripade potreby aj niekolkokrat vyssie ako tento poplatok. Keby sa nahodou niekto prihlasil na tento produkt prosim dajte mi vediet, ze ste sa prihlasili, aby som vedela aku som mala uspesnost s tymto prispevkom :D
prihlasit sa mozete na http://service24.jefta.sk/
ale naozaj mi potom prosim dajte vediet :roll: :D
Smart Cabrio pure, 0,6 narodil sa 2001, kupeny 2006, momentalne 88000 km, cierno-oranzova
ObrázekObrázek
Smart Coupe passion, 0,6, 2001, strieborna, predany - Kosice :( ale do dobrych ruk :D
Smart Cabrio pulse, 0,6, 2001, cierno-modra, predany oproti na kopec :D
Pajik
Smart ACE

Re: Asistencne sluzby

Příspěvek od Pajik »

Mas z toho provizi ? To rekni rovnou :-) Jinak vsechno co ma v adrese .....service24..... zavani trochu tema podvodnyma strankama u bank, tak pozor na to. Tohle asi nebude ten pripad, ale pro jistotu....
O--O 0.8CDi 2000 - Protitanková střela schopná opětovat palbu
Beulingo Multispace 2.0HDi 2005 - Polabský offroad
RavenS.
Smart ACE

Příspěvek od RavenS. »

nieco by som s toho mohla mat :D ale mame s nimi aj skusenosti a tatino pre nich robi a zatial nebol problem
Smart Cabrio pure, 0,6 narodil sa 2001, kupeny 2006, momentalne 88000 km, cierno-oranzova
ObrázekObrázek
Smart Coupe passion, 0,6, 2001, strieborna, predany - Kosice :( ale do dobrych ruk :D
Smart Cabrio pulse, 0,6, 2001, cierno-modra, predany oproti na kopec :D
Odpovědět