Já si myslím, že smarta nám prostě ostatní závidí
Je to autíčko, které má své chyby a nedostatky, na druhou stranu - které auto je nemá? Každý má dneska možnost si najít to své, proto nechápu, proč zrovna smarta všichni kritizují. Je to mé první auto, s žádným jiným jsem zatím moc nejezdila, vždycky jen pár kilometrů kolem komína

pro mně auto jako každé jiné, když má někdo pocit, že mi ho musí pochválit, jsem ráda, když ho chce někdo pomluvit, tak prostě závidí, nic víc. Pořizovací cena je třeba trošku vyšší, no na druhou stranu, není to škodovka, nebo korejec, že.
S tím řazením - čas od času mi to trošku trhne, ale to je moje vina, když nechám podřazování na auto a pak bych chtěla se rozjíždět, no, někdy to nevyjde, lehce přískokem vpřed

ale někdy má úžasný zrychlení, zvláš na křižovatce mi není rovno, ujedu skoro každýmu autu a pak se směju, jak hoši ve "velkých" autech radši risknou pokutu, než by se nechali předjet takovým vozítkem ( předjíždět v místě, kde je padesátka zvládne i babeta ).
Po skoro dvou letech a více než 25 tisících km můžu zodpovědně říct - je to láska na celý život. Chybičky se vychytaly, nebo jsem si zvykla.
7. 8. 2009 Smart Fortwo 0,8 30 kw cdi 2000 Jednohubka
23. 12. 2015 Smart Forfour 1,3 2004 Gumídek
Jsou chvíle, kdy ti vůbec nepomůže, že umíš napsat slovo MYSLIVEC.