U nás to je taky takxlukas.cz píše:ja toho za jizdy vidim vic nez lenka ze sedadla spolujezdce.
kolik mate najeto
no asi repas motor, nebo nevim, co je lepsi, jestli koupit dily a nechat si udelat g.o. nebo celej motor. prodavaj ho treba ve smart centru asi za 25DYK77 píše:Důstojná smrt. Je to totál, nebo jen klinický, budeš s tím něco dělat ?danda píše:v praze na nabrezi mi umrel
ale zbavit se ho nechci, uz sem na tom nejakej peniz nechal, mam na tom udelanej servis, novy klice, tak je blby se toho zbavovat, navic, kdyz to ani za takovou cenu uz neprodam, kdyz mi to po repasi najede treba tech 50-100k tak neni co resit, dam ho pritelce a koupim bud jinyho, nebo uplne jiny auto
-
scorpi4
mimochodom, nechcem rypat priatelia, ale aj marketa, aj mausx maju na teplote cca 60 stupnov..
TO JE ZLEEEE..
teplota musi byt 80 stupnov..to je normalna pracovna teplota motora..uz som to tu pisal, tak to len pripominam, ze z tohoto vznikaju obrovske problemy s motormi..
tak sup vymenit termostat..
a urobis aj 300k
TO JE ZLEEEE..
teplota musi byt 80 stupnov..to je normalna pracovna teplota motora..uz som to tu pisal, tak to len pripominam, ze z tohoto vznikaju obrovske problemy s motormi..
tak sup vymenit termostat..
a urobis aj 300k