nedojedl píše:nene, největší prasata jsou v superbech, u nás na moravě teda určitě... "prostě mám superBéčko tak nějaké dvojté plné čáry, červené na semaforech a rychlostní limity pro mě nic neznamenaj ne..."
Luxusní Audiny, Škodovky, VW, to je jedno co to je. Je to HIT mezi mladými. Naložit se do luxusu a ukázat že na to mám. Nejlepší řešení jak na sebe upozornit, je šlapat tomu po krku a šokovat riskantní jízdou. Z tohodle si normální člověk na prdel nesedne. Navíc koukám, že se dá např. jetej Superb koupit od 100.000,- takže neutratit 3x tolik za 1.1i tak mi stály před barákem 3. Jediný co mě na nich tedy udivuje je, že jezděj jak kdyby jim ty silnice patřili.
Co jsem byl nedávno ve Škole bezpečné jízdy, tak, tam byli v hojném počtu právě řidiči s luxusními vozy. Základním kamenem úrazu bylo, že si neuměj seřídit ani sedačku, takže neviděli na cestu přes dlouhou haupnu, tudíž špatně brzdili a manévrovali. Až po správném posazu se to rapidně zlepšilo. Poloha v leže při řízení, přitom není nic neobvyklého. Občas mám pocit, že ten Superb jede bez řidiče.