To bude australská, že je v zhůru nohamaBlanka píše:Já mám podobnou kočku.Má jen trochu kratší chlupy.![]()
Fotky vasich milacku
-
Blanka
-
Blanka
Aleno, ten papouch je úžasný ještě nikdy jsem neviděla takhle přítulného ptáka.Alena píše:Ta čičina je švagrové, je to snad peršanka a je jí asi 15 letjá osobně mám papouška senegalského a nikdy předtím bych nevěřila, že papouch dokáže být i mazel
Takhle si lehne, rozhodí nožky a nechá se drbat na bříšku a pod křidélky
A to že rozmazluješ vnoučka je v pořádku na co by asi babičky byli ,když né na rozmazlování
Co to má v ruce za tyč?[/quote]
Světelný meč, nebo miluje vše co svítí a bliká. Jo a taky hraje, což mu vždy nějak utlumujeme
Ty blikadla má rád proto, že když se narodil, tak měl šedý zákal a nic jiného neviděl než světla. Má za sebou 6 operací, ale zaplapánbu vidí. Prostě motolský doktoři jsou machři.
Brejličky jsou nutnost a perfektně si na ně zvykl. 
Světelný meč, nebo miluje vše co svítí a bliká. Jo a taky hraje, což mu vždy nějak utlumujeme
SMART For two 98
skype - vrbalka
skype - vrbalka
-
Blanka
Světelný meč, nebo miluje vše co svítí a bliká. Jo a taky hraje, což mu vždy nějak utlumujemeAlena píše:Co to má v ruce za tyč?
Tak to jsem ráda že to dopadlo dobře a vidí.
Mám dceru teď už jí je 15 let,ale v roce prodělala obrnu očního nervu což bylo taky děsný.Oko jí zůstalo v koutku a nemohla s ním hnout a díky lékařům z Motola na očním a neurologii se z toho dostala.Horší už to bylo když se jí to v deseti letech vrátilo a musela opět oko nosit zalepené to byl boj.Ale,zvládla to a je z ní hezká (jak jinak ) a chytrá holka.Celé dětství prožila s brýlemi a zalepeným okem,ale je v pořádku.Oko jsme rozhýbali a brýle nám zůstali-což v dnešní době nevadí protože je jich spoustu na výběr a krásných.