Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tak je to tady po roce zase. Letos na nové adrese v mém domovském klubu na adrese: Sportovní areál HAMR
Praha 10, ul. Záběhlická, GPS: 50°3'15.947"N, 14°29'10.009"E
Poprosím jen o závazné objedávky. Cenu vypočtu až podle počtu sportuchtivých klubáků. Počítejte asi tak jako loni tj. cca. 150 kč a zhruba 2,5 hodiny času. Po celou dobu se můžete v restauraci která je přímo v objektu občerstvit. Nezapomeňte na "non marking" obuv.
Naposledy upravil(a) Gibon dne pát 19 lis 2010, 12:14, celkem upraveno 1 x.
Milí, mladí příchozí. Jsem to nejlepší co Vás na tomto fóru čeká.
Samozřejmě. Pomatuju si jak si loni psala " jééé, to jsi to nemohl vymyslet třeba loni...ach jo,
já mám squash ráda, ale letos s tím pupkem už mám smůlu...jinak bych do toho šla!
Takže letos vás čekám oba
Milí, mladí příchozí. Jsem to nejlepší co Vás na tomto fóru čeká.
Samozřejmě. Pomatuju si jak si loni psala " jééé, to jsi to nemohl vymyslet třeba loni...ach jo,
já mám squash ráda, ale letos s tím pupkem už mám smůlu...jinak bych do toho šla!
Takže letos vás čekám oba
no musíme všichni 3 a taka bude mít hlídací den, zatím to jinak nejde, ale já jdu do toho Pokud nenastanou nějaké zase nečekané záležitosti, jako za poslední dny, měli jsme krásné plány a kde jim byl konec