Volant Brabus
já mám brabus volant s pádlama (na 450 z 2005), klasickej tříramenej koženej. funguje to normálně, musí se to povolit na diagnostice. neřešil bych esli to je na roadster, nebo na F2, to je úplně jedno. de o rok výroby. auta bez ESP, tzn před 2003 maj jinej volant.
pokud to někdo strčil do roadstera s rokem výroby mladším než 2003 a funguje mu ESP, tak to bude fungovat na všechny roadstery i F2 od roku 2003 vejš.
hoboj: řadí to po kabelech od troubení. je to normální seriová sběrnice, rozlišuje to esli řadíš nahoru, bo dolu, bo esli troubíš podle odporu. teoreticky de vyrobit tahle sranda na koleni s odporama z GM v řádech korun za součástky a v řádech jednotek až desítek nesmyslně zabitejch hodin za práci.
pokud to někdo strčil do roadstera s rokem výroby mladším než 2003 a funguje mu ESP, tak to bude fungovat na všechny roadstery i F2 od roku 2003 vejš.
hoboj: řadí to po kabelech od troubení. je to normální seriová sběrnice, rozlišuje to esli řadíš nahoru, bo dolu, bo esli troubíš podle odporu. teoreticky de vyrobit tahle sranda na koleni s odporama z GM v řádech korun za součástky a v řádech jednotek až desítek nesmyslně zabitejch hodin za práci.
2012 Fortwo / benzin
-
scorpi4
Vlastne ano, da se to udelat tak, ze se kontaktni lista na klakson co je ve volantu, prerusi na dvou mistech a ty se preklemuji odpory. Pak to funguje tak ze, levym tlacitkem radis dolu, pravym tlacitkem nahoru a spodnim troubis.
Ja to mam taky tak, ale resene vysilackou
Ja to mam taky tak, ale resene vysilackou
ForTwo 450/2003 - 700ccm /Benzin + LPG / hlavne zimni provoz
ForTwo 453/2015 - 999ccm /Benzin (prozatim
)
Problem je v tom ze jsem nekde na to mel i schema s tema hodnotama ale nemuzu to najit 
Mechanicky na tom nic neni jen vedet ty hodnoty odporu
Edit:
Dobra vec se podarila
http://www.evilution.co.uk/index.php?id=424
Edit:
Dobra vec se podarila
ForTwo 450/2003 - 700ccm /Benzin + LPG / hlavne zimni provoz
)
-
scorpi4
nejak podobne by to slo aj na ten volant brabus?hoboj píše:Problem je v tom ze jsem nekde na to mel i schema s tema hodnotama ale nemuzu to najit
Edit:
Dobra vec se podarila
-
scorpi4
- Jurko
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
toto je velmi smrncovne:

smartcars.club
_F_A_C_E_B_O_O_K/ smart.slovensko web: smartcars.club
smart fortwo coupe 450 0,6 Red, smart fortwo coupe 451 0,8cdi Crystal White, smart forfour 453 Black to Yellow, smart crossblade original 0155
_F_A_C_E_B_O_O_K/ smart.slovensko web: smartcars.club
smart fortwo coupe 450 0,6 Red, smart fortwo coupe 451 0,8cdi Crystal White, smart forfour 453 Black to Yellow, smart crossblade original 0155
-
scorpi4