Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Markéta píše:Jééééé, lišty na dveřích ještě nemám. Jak to vypadá? jsou to takové ty, co se dají koupit všude v různých barvách nebo jsou nějaké spešl smart?
Jsou to přímo na SMARTA jen černý,tedy na Forfoura z druhovýroby.Cenu nevím-dárek,ale jestli na tom budeš trvat,snad mi to prozradí
Dana
Já asi furt přesně nevím, co to je...nějak mi vázne fantazie cenu znát nemusím, spíš bych chtěla vidět, jak to vypadá a kde se to dáva. A kdyby to někdo vědět, jestli se to může dát i na fortwo
a teda prispejem...mne doniesol jezisko pod stromcek nove spojlery na roadstera...uz ich dat len do farby..cakam este na bocne prahy a predny spojler, a ide to do lakovne...a snad sa podari ho aj precalunit do ST...lebo sa mi to nejak casovo vymyka z ruk..
Markéta píše:Já asi furt přesně nevím, co to je...nějak mi vázne fantazie cenu znát nemusím, spíš bych chtěla vidět, jak to vypadá a kde se to dáva. A kdyby to někdo vědět, jestli se to může dát i na fortwo
no ja neviem, ale myslim, ze v dnesnej dobe sa daju kupit aj krajsie bocne dverove listy..ved toto vyzera uplne zle...nic v zlom, ale presne ako napisal Luki...ako na starom favorite...bleee