otáčkoměr

Sháníte něco?
David0600
Smart ACE

Příspěvek od David0600 »

jo tak to pardón, přes ty vousy nebylo vidět že se směješ
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
Roland2666

Příspěvek od Roland2666 »

Panter píše:no jelikoz jsem vyrostl u polskych hranic, tak bych osobne polakum neposlal ani vindru ...
A kvôli tomu som písal:ak chodievaš k Polským susedom(nie posielaš prachy).
Vždy je lepšie 1 x vidie na vlastné oči :shock: ako 30 krát si pozrie foto ,aj keď nemám zlé skúsenosti.
pezot309

Příspěvek od pezot309 »

svatá pravda... *1* znám to z vlastní zkušenosti... :roll:
pezot309

Příspěvek od pezot309 »

David0600 píše:jo tak to pardón, přes ty vousy nebylo vidět že se směješ
:-))) :-))) :-)))
Roland2666

Příspěvek od Roland2666 »

Asi pred mesiacom som tam vydražil parkovacie čidlá so zaslaním na dobierku, písal som im párkrát email o zaslanie a stále nič neprišlo. Už ma dokonca kontaktoval aj ďa¾ší ich zákazník, ktorý je však na tom horšie, lebo im poslal prachy na účet a taktiež mu nič neprišlo. Asi tak s Poliakmi.
Ale zas ceny sú neporovnate¾né oproti našim. Treba spoji príjemné (výletik)s užitočným (nákup)a ís tam radšej osobne. :)
Druzeta
Site Admin

Příspěvek od Druzeta »

Jo výlet do Polska je dobrej,mají tam kvalitní silnice. :lol:
dodo555
Smart ACE

Příspěvek od dodo555 »

pozeral som na ebay ale vsetky len modre :(
smart passion 52kW 2007
smart passion 52kW 2008
smart ebike
pezot309

Příspěvek od pezot309 »

Roland2666 píše:Asi pred mesiacom som tam vydražil parkovacie čidlá so zaslaním na dobierku, písal som im párkrát email o zaslanie a stále nič neprišlo. Už ma dokonca kontaktoval aj ďa¾ší ich zákazník, ktorý je však na tom horšie, lebo im poslal prachy na účet a taktiež mu nič neprišlo. Asi tak s Poliakmi.
Ale zas ceny sú neporovnate¾né oproti našim. Treba spoji príjemné (výletik)s užitočným (nákup)a ís tam radšej osobne. :)
z toho si nic nedělej... to je u nás taky... :? Druzeta taky sliboval mlhovky a nakonec PRD... :lol:

jinak vílet do polska neni špatný nápad... :wink:
Druzeta
Site Admin

Příspěvek od Druzeta »

pezot309 píše:
Roland2666 píše:Asi pred mesiacom som tam vydražil parkovacie čidlá so zaslaním na dobierku, písal som im párkrát email o zaslanie a stále nič neprišlo. Už ma dokonca kontaktoval aj ďa¾ší ich zákazník, ktorý je však na tom horšie, lebo im poslal prachy na účet a taktiež mu nič neprišlo. Asi tak s Poliakmi.
z toho si nic nedělej... to je u nás taky... :? Druzeta taky sliboval mlhovky a nakonec PRD... :lol:

jinak vílet do polska neni špatný nápad... :wink:
Hele já ty mlhovky nevyrábím a ani nekradu,když jsem je mohl mít tak o ně zájem nebyl a jak se jedny prodaly,tak najednou o ně byl hroznej zájem,a oni už zase nejsou,ale vedu to pořád v patrnosti a když budou tak budou.
pezot309

Příspěvek od pezot309 »

tak se hned nečil... :lol: sem si rejpnul... :twisted:

ale kdyžtak na mě mysli , dík... 8) a kdybys je náhodou vyráběl , to by taky nebylo od věci... :lol: :lol: :lol:
Panter

Příspěvek od Panter »

ted jsem nasel jeden za 30 Euro

Obrázek
STAS1
Smart ACE

Příspěvek od STAS1 »

Tak to beru :!: :!: :wink:
Smart For Two 0,6 benzin r.v.2000 - bohužel po smrti :?
pezot309

Příspěvek od pezot309 »

je hezkej , děkuji , ale raději bych šedivej... :oops:
Jirkaking

Příspěvek od Jirkaking »

Shanim otackomer a hodiny ale ty nekrestansky penize za to nedam. Jsem ochotnej tak do 700 kc kus. Jeste me napadlo, za mych tuningovych casu :D jsme si kupovali otackomery a signal brali z inducky. Jestli nic nesezenu tak to tak asi dopadne. Protoze davat 1600 za otackomer plus jeste 1500 za odblokovani na diagnostice, kdy pan udela jen klik a hotovo fakt nedam. Vim o lepsim vyuziti 3000 :twisted:
nedojedl
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nedojedl »

Napiš gregovi, ten možná bude mít, otázka je za kolik, bral jsem od něj hodiny i otáčkoměr ale drahé to nebylo.
Smart ForTwo 0.6T 40 Kw rv. 2000

Podle statistik je manželství jednoznačně hlavní příčinou všech rozvodů...
Odpovědět