Ale je mi divný že se to stalo dvakrát a pokaždý v obchoďáku.
Závada klíče
Já jsem myslela, že když je slabá baterie, auto blikne 5 x. Někde jsem to tu četla. Každopádně, mám auto dva roky, nepředpokládám, že by někdo předtím baterku měnil, takže je asi nechám preventivně vyměnit, obě.
A do obchodňáků chodím normálně s klíčama, takže tím to asi nebude. Spíš shoda náhod
A do obchodňáků chodím normálně s klíčama, takže tím to asi nebude. Spíš shoda náhod
7. 8. 2009 Smart Fortwo 0,8 30 kw cdi 2000 Jednohubka
23. 12. 2015 Smart Forfour 1,3 2004 Gumídek
Jsou chvíle, kdy ti vůbec nepomůže, že umíš napsat slovo MYSLIVEC.
Já vím, ale to musím jít do obchodu, rozdělat klíček, vyměnit baterku
možná mezi svátkama, teď fakt nemám čas na nic.
jo jo, pak že jsou Vánoce svátky klidu, míru a pohody
7. 8. 2009 Smart Fortwo 0,8 30 kw cdi 2000 Jednohubka
- Chorche
- Smart ACE
- Kontaktovat uživatele:
jaký si to uděláš, takový to máš
Já vánoce neslavim a taxem f klidu. Jenom mně uš nebaví furt dokola lidem X let votpovídat na jejich pitomý přání xvátkum, že žádný neslavim
Ale fčera sem koupil náhodou kapra (posledního u stánku večer, proto lacinýho) a zrovna ho smažim k dnešní večeři a zejtřejšímu vobědu. Mam kapra rát. Ale ne 24.12.
Ale fčera sem koupil náhodou kapra (posledního u stánku večer, proto lacinýho) a zrovna ho smažim k dnešní večeři a zejtřejšímu vobědu. Mam kapra rát. Ale ne 24.12.
Defynytyvně bez Smartu.
Toyota 4runner 1. Gen
a 2 malý ségry Toyoty RAV4 1. a 2. Gen
Toyota 4runner 1. Gen
a 2 malý ségry Toyoty RAV4 1. a 2. Gen
Tak klíče už fungujou, ztratil se z nich kod, baterky zůstaly původní.
Po připojení na tu jejich diagnostiku se auto prej chovalo jako kdyby se jednalo úplně o cizí klíče, tak jsou znova nahraný.
Vzhledem k tomu že se mi to stalo už dvakrát tak teď nevím kdy to udělá zase.
Teď mám nahraný 3klíče, dva původní a měl jsem tady ještě klíč od jinýho tak jsem ho taky nechal nakodovat, takže jde rozchodit i použitej klíč z jinýho auta.
Po připojení na tu jejich diagnostiku se auto prej chovalo jako kdyby se jednalo úplně o cizí klíče, tak jsou znova nahraný.
Vzhledem k tomu že se mi to stalo už dvakrát tak teď nevím kdy to udělá zase.
Teď mám nahraný 3klíče, dva původní a měl jsem tady ještě klíč od jinýho tak jsem ho taky nechal nakodovat, takže jde rozchodit i použitej klíč z jinýho auta.