Jak asi všichni vědí, sehnat originál nový panely v "special edition" multibarvách je prakticky nemožný. A sehnat starší je tvrdej a věčinou drahej voříšek. Barvy totiž nejsou lakovaný, ale tištěný způsobem water transfer. A tak když nám před pár měsícema jedna šikovná ženská nacouvala do pidivozítka, začal sem řešit dilema, kde sehnat zadní blatník v barvě aqua green. A ideálně novej, protože náklady by měly jít z povinýho ručení. V mercedesu mě poslali do háje jak s novym panelem tak s lakováním. Prej to jednou zkoušeli lakovat a výsledek byl tristní. A tak mě napadnul polep. A teď chci udělat malou reklamu firmě MORIS design s.r.o.,
www.moris.cz , protože se toho ujmula byla ochotná polep vyrobit a nalepit. A byla i ochotná blatník polepit přímo v Mercedesu, což zase byla podmínka Mercedesu (chtěl sem mít jednu fakturu pro pojišovnu). Vývoj fólie byl dost náročnej a na poprvý se to nepovedlo (na papíře barva vypadala v pohodě, ale na blatníku na autě to najednou bylo úplně mimo). Moris byl ochotnej barvu přepracovat a dneska se konečně podařilo blatník znova polepit tak, že na první pohled neni prakticky vidět rozdíl.
Vim v republice o třech dalších smartech v Aqua Green a o asi 2 v Aqua Orange. Kdybyste teda někdo potřeboval řešit polep, můžete se obrátit na Moris (slečna Švárová tam bude vědět

) protože nebudete muset znova platit vývoj. Vzor tam maj uloženej. Pro Aqua Orange podle mě stačí vyměnit zelenou za oranžovou.
Takle to vypadá, lepil se zadní pravej blatnik

Defynytyvně bez Smartu.
Toyota 4runner 1. Gen
a 2 malý ségry Toyoty RAV4 1. a 2. Gen