nemužu nastartovat ani zamknout

Řešení problémů elektroinstalace, schémata, návrhy na změny
Odpovědět
vejpi007

nemužu nastartovat ani zamknout

Příspěvek od vejpi007 »

prosím o radu chtěl jsem se podívat na pojistkovou skříň (vypnout trust kontrol) a když sem ji vyklopil tak začal se mi otevírat kufr pak v ní jako by něco prasklo a od te doby nereaguje na zamčení a na displeji mam kliček po chvíli zmizí ujeté kilometry a ukážou se mi tam jen čárky :cry:
vejpi007

Re: nemužu nastartovat ani zamknout

Příspěvek od vejpi007 »

vejpi007 píše:prosím o radu chtěl jsem se podívat na pojistkovou skříň (vypnout trust kontrol) a když sem ji vyklopil tak začal se mi otevírat kufr pak v ní jako by něco prasklo a od te doby nereaguje na zamčení a na displeji mam kliček po chvíli zmizí ujeté kilometry a ukážou se mi tam jen čárky :cry:

ještě jedná se o 800 cdi r.v.2000
Druzeta
Site Admin

Příspěvek od Druzeta »

Zkus na chvíli odpojit baterku, ale asi to nepomůže, otevřít kufr se může pokud se spojí dva dráty u pojistkovky, ty jsou ale zaizolované, zkus najít co prasklo, případně jestli nevypadnul nějaký drát, nebo jestli není nějak poškozený, v té pojistkové skříňce je immobilizer a VIN, nejde jen tak přehodit z jiného auta.S diagnostikou tam okolo nikdo není, nejblíž asi Duchcov nebo Praha.
Pokud nereaguje klíček tak to bez diagnostiky stejně asi nerozchodíš, druhý klíč nemáš?
vejpi007

Příspěvek od vejpi007 »

Druzeta píše:Zkus na chvíli odpojit baterku, ale asi to nepomůže, otevřít kufr se může pokud se spojí dva dráty u pojistkovky, ty jsou ale zaizolované, zkus najít co prasklo, případně jestli nevypadnul nějaký drát, nebo jestli není nějak poškozený, v té pojistkové skříňce je immobilizer a VIN, nejde jen tak přehodit z jiného auta.S diagnostikou tam okolo nikdo není, nejblíž asi Duchcov nebo Praha.
Pokud nereaguje klíček tak to bez diagnostiky stejně asi nerozchodíš, druhý klíč nemáš?
baterku jsem odpojil ale nic jinak na diagnostiku mi zitra prijede známí ale chtel jsem se optat jestli už to tu nekdo řešil kontroloval jsem pojistky a ty sou všechny v pořádku a žádný volný kabel jsem nemašel a druhý klíš taky nic
Druzeta
Site Admin

Příspěvek od Druzeta »

Pokud nemá diagnostiku Smart-Mercedes, ale jenom nějakou univerzální tak toho moc nesvede.
vejpi007

Příspěvek od vejpi007 »

Druzeta píše:Pokud nemá diagnostiku Smart-Mercedes, ale jenom nějakou univerzální tak toho moc nesvede.
Už jsem to jednou u něj měl napojený tenkrát mi odešlo čidlo otáček klikového hřídele (smárt z ničeho nic chcípl) a našel to během chvilky tak uvidíme
vejpi007

Příspěvek od vejpi007 »

vejpi007 píše:
Druzeta píše:Pokud nemá diagnostiku Smart-Mercedes, ale jenom nějakou univerzální tak toho moc nesvede.
Už jsem to jednou u něj měl napojený tenkrát mi odešlo čidlo otáček klikového hřídele (smárt z ničeho nic chcípl) a našel to během chvilky tak uvidíme
Tak závada odstraněna :D
MausX

Příspěvek od MausX »

Co to zpusobovalo?
SMART MC01 - PULSE 0,8 CDi, Stream Green + Twister Yellow
19.03.2012 -> 119158 Km
19.03.2013 -> 137042 Km
19.03.2014 -> 158642 Km
vejpi007

Příspěvek od vejpi007 »

MausX píše:Co to zpusobovalo?
To nevíme připojili sme to a po smazání chyb šlo vše jak má nic méně automechanik to na místě prohlížel a zřejmě došlo ke skratu v zásuvce na diagnostiku
Odpovědět